Den här veckan har olika medier, så som Nöjesguiden, Metro, Allt om Stockholm och så vidare hajpat röven ur semmelwrapen. Ni som följer mig på instagram känner redan till det här, men jag ville bara titta in här för att få sagt att JAG ÅT SEMMELWRAP INNAN DET BLEV HIPPT! Och jag älskade det!

Med andra ord, följ mig/oss om ni vill ligga i framkant, ha örat mot marken, känna rytmen från djungeltrumman, äta det godaste innan den där jobbiga jäveln på kontoret hinner göra det.

Jag presenterar Exhibit A från tisdag förra veckan.

 

IMG_8182.PNG

 

5 comments on “Semmelwrap”

  1. Mycket sugen på att testa en sån där. Älskar semlor! Men, säg mig, har inte wrapen för mycket grädde i förhållande till tjockleken på brödet? Liksom, vanliga semlor har ju tjock bröd. Wrapen har tunnr bröd men samma mängd grädde om inte med. Vad tycker du?

    • Jag tyckte det var supergott och ett helt rimligt förhållande mellan bröd, grädde och mandelmassa. Det är ju också fördelat på ett lite större område än det är på en semmelbulle. Brödet är dessutom florsockrat. MÖMS! Det enda jag inte gillade var att det, som på alla wraps, blev en liten ”klump” med bara bröd precis i botten där det hade vikts, men det är ju svårt att undvika och det går ju att låta bli att äta just den stumpen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *