Rätt ofta tänker jag att jag ska blogga om olika saker, och så tar jag en massa bilder för detta men så blir inlägget aldrig av. Eller så okynnesfotar jag bara en massa om dagarna för att föreviga mitt liv genom linsen. Men dessa bilder möter inte heller alltid bloggen. Så nu tänkte jag att vi skulle titta på några av dem tillsammans.

1. Här i hökis är det en familj som GÅTT BANANAS med julpyntningen på sin balkong…och på balkongen ovanför…? Alltså det är sjuuukt mycket ljus. Och där på sidan där det står ”god jul” så fadar det fram och tillbaka. Heloo ameuriccca.

IMG_8800.JPG

2. Jag har en ny tröja (HAHAHHAHHA SÅ pass suddig bild) som jag förevigade på den finaste platsen tänkbart..skoltoaletten. Fin hårdag också.

IMG_8769.JPG

3 och 4. I torsdags red jag på en jättehäst! Hon heter Arnica och har en mankhöjd som är högre än vad jag är lång, så sjukt stor för lälle mig. Jag brukar bara få småhästar, men den senaste tiden har jag fått lite mer olika typer av hästar och också lite större. Det är så himla kul!
IMG_8841.JPG

Efter att jag red Arnica så sa min ridlärare att jag skulle spola av henne (alltså tvätta henne) så jag ställde henne i spolspiltan och tvättade av henne och skrapade bort vattnet och hon njöööööööt så mycket!! Min ridlärare sa att det inte är så många som tar hand om henne, för hon är lite tjorvig i boxen. Så när någon pysslade lite blev hon helt avslappnad och lugn och stod och brummade av välbehag. SÅ MYS!!

IMG_8836.JPG

5. Alltså kan vi prata lite om mitt hår eller?!??! VAD HÄNDER VARFÖR ÄR DET SÅ LOCKIGT?!?! Här har jag dansat i timmar och svettats men såhär lockigt har det inte varit förut, och Vilda har inte såhär alls. Varför har jag drabbats av denna åkomma? Och nej påstå inte att det är fint, det ser kanske lite fint ut såhär från sidan men alltså det är mycket strategiskt av mig att titta ner sådär för framifrån ser det ut som fan.

IMG_8915.JPG

6, 7 och 8. I lördags var vi och åt hamburgare på Lilys efter vår podcastinspelning. Man fick gratis jenka, så många man ville ha, och deras banan- och nutellamilkshake var SÅ GOD. Värt ett besök! Vegpburgaren var däremot inte jättegod enligt mig, men jag gillar inte bönburgare någon gång så det är ju kanske därför jag inte gillade den….

IMG_8944.JPG

IMG_8938.JPG

IMG_8941.JPG

9, 10 och 11. I söndags var jag ute på Ängsholmen på julbord. Det var mat i massor och SOL för första gången på jag vet inte hur länge. SÅ härligt, och nästan overkligt att känna solens strålar möta ansiktet.

IMG_8973.JPG

 

IMG_8979.JPG

IMG_8990.JPG

12. Dags för beautypiff med färgning av ögonbrynisarna. Jag tycker att det är så himla skönt att ha det gjort för det ramar in mitt ansikte. Älskar också att färga dem lite fööör mörka för jag tycker det är snykkt med väldigt mörka ögonbryn till ljust hår. Tips from me to you. Mvh/ bEaUtYbLoGgEr

IMG_8962.JPG

 

Ja och så var det med det! Jag vill så himla mycket ha en ny mobil för min är äckligt långsam så typ alla bilder blir suddiga :'(((

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *