Hörni, vi måste prata om det här. Vad ni har ställt till med!

Enligt Bloggportalen har ni placerat oss mitt på topplistorna när det kommer till humor och hus och hem (ja, vi bloggar ju från vårt hem) och då och då är vi inne på vardagsbetraktelsers topp 50 också! Och det blir bara bättre och bättre!

bloggstats

Och det här är tack vare er så klart! Det är ni som läser och kommenterar och kommer med smarta tankar och frågor och som gör det värt för oss att blogga, och ni återkommer även efter en sån här dag då det vi levererat är långt under vad ni förtjänar.

Så vi ser fram emot att fortsätta växa tillsammans med er och våra framtida nya vänner. Topp tio here we come!

Som tack för det här kommer jag i morgon visa er vad jag gjorde med de 15 sekunder ljudklipp jag fick för att jag var med och betalade för Zach Braffs nya film Wish I Was Here.

Nu ska jag koppla ifrån min hjärna som ändå har gått på halvfart idag. Jag hoppas på mer sömn i natt och kvickare skalle i morgon. God nöt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *