Detta är vad jag inhandlade i London (minus lite presenter som jag naturligtvis inte visar upp här). Inte världens storshopping men jag är nöjd och min plånka hade inte heller pallat mera. Från toppen är det alltså:

En collegetröja från topshop och en mjuk stickad sak från Urban Outfittan / Rymdpyamasen som jag tjatat så mycket om från topshop / Lite sockor och underkläder från Viktorias sekret och toppanshoppan, en ny foundation och lite smänk / Två halsband, ett med en hipstrig triangel och ett som skulle kunna sitta på en grekisk gud. FINA FYND VA!!!

 

När jag handlade på Viktorias sekret så fick jag också med en väska och tre små produkter på köpet, snälla hästar de är där alltså! Tyvärr är en rosa paljettväska inte min stil och jag har redan parfymer så att det räcker och blir över, men det kan ju finnas någon annan där ute i landet som tycker om detta? No judgements! OM det är så att det finns någon som vill ha detta lilla kit så släng iväg ett mejl till tacksomfan@tacksomfan.se. Jag har dessvärre inte råd att betala frakten om du inte bor i Stockholm så det får du isf ge mä!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *