Idag har varit en skön, om än lite kort, dag. Jag och Tomas kom hem vid typ halv fyra igår kväll efter en fisluktande utekwelh på Under bron. Eftersom jag inte är lika gammal som Tomas/inte störs lika mycket av solen osv som han sov jag ända tills klockan slog ungefär kvart i tolv. Good times my pals, good times!

Efter att jag legat och dragit mig lite i sänghalmen gick jag upp och gjorde mig iordning föööööööör BRUNCH PÅ MARIE LAVEAUUUUUUU UUU UUU! Det var min julklapp till Tomas att bjukka honom på det och vi tänkte att dagen efter detta halvårets utgång (ja jag går ungefär ut så sällan) skulle passa bra. Det var jag, Tomas, Vilda och Ville aka the fantastic four som träffades där och åt tills magen stod i fyra hörn och jag höll på att spy. MMmmmmm……

Jag frångick min avhållsamhet från fisk och beställde en tuna melt och kompletterade detta med svamp, lökringar, bluecheese cream och en äpple- och kanelmilkshake! Skojja min dojja så mätt jag blev!

20130310-184901.jpg

20130310-184951.jpg

20130310-184912.jpg

20130310-184927.jpg

 

På vägen hem var det fortfarande sol, och även om det var väldigt kallt så var det så härligt att känna solens värme på kröppa! Nu kan temperaturen bara stiga sådär en femton grader minst så snackar vi my type of spring(mask)!
20130310-184937.jpg

När vi kom hem hoppade jag med i ett schhöööönt och varmt bad och tvättade av svetten från helgens eskapader med en mega odryg scrub från Make up store. Jag mår fortfarande illa men ska äta lite soygurt och titta på Girls, Walking dead och Californication. SÅ himla bra kväll och dag och slut på födelsedagsveckan!

 

.

.

 

BARA DET ATT DEN INTE ALLS ÄR SLUUUUUUT!!! Nästa helg ska vi nämligen fira med pappafamiljen och äta middag där så jag har en hel vecka till att födelsedagsnjuta av! Ska be Tomas ge mig frukost på sängen varendaste dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *