Tjena alla monsterdiggare. Allt är fint med oss trots noll uppdatering. Som sagt är nätet svinsegt. Nu närmar sig vår resa i alla fall sitt slut och om mindre än 45 timmar är vi hemma i Sverige igen. Som alltid är det jobbigt när en resa närmar sig slutet men samtidigt är det ni så nära hemresan att jag nästan vill åka hem nu på studs, för jag vet ju liksom att det är det som väntar. Jaja. Imorgon har vi en sista dag på stranden och sen åker vi mot flygplatsen vid åtta lokal tid. Tolv på natten lyfter planet ungefär och sedan väntar den låååånga resan hem med mellanlandning i Dubai *peppad*

Det jag längtar mest till (utan inbördes ordning) är:
-katterna
-att inte behöva oroa sig för kackisar
-riktigt kaffe
-min egna säng som är precis tillräckligt mjuk/hård
-att få stajla med mina bikinilinjer……
-att kunna surfaaaaaaa på snabbt nät!!!
-att titta på alla mina julklappar som ligger frAmme hemma och som jag nästan glömt bort eftersom jag åkte så snabbt efter jul.

Nu ska ja packa det sista och bygga en borg av lakan kring mig som inga kackerlackor kan smita in genom. Toodels.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *