Festivalens sista dag började med en liten lunch på Avalon. Trerätters närmare bestämt.


  

Efter det gick vi en kortis till Nöjesguidens dagsfest för att sedan åka till festivalområdet och sätta oss utanför där vi startade tatueringsstudio.
  

De grå moln som vilat över Göteborg började plötsligt släppa ifrån sig regn, och inte de fåtal millimeter som SMHI utlovat utan mängder. Vi som lämnat våra regnkläder på rummet fick söka skydd under ett träd och när vi tröttnat på att stå där och trycka åkte vi istället iväg för att äta middag. Det blev ett besök på The Barn där det enligt ryktet skulle serveras Göteborgs bästa burgare.

Och jummy jumjum vad goda de var!

Även där öppnade vi efter ett tag vår portabla tatueringsverkstad och snart hade vi tatuerat ett helt gäng gäster.


  

Vi ville uppleva lite festival även denna dag så när magarna var mätta och glada åkte vi tillbaka till Slottsskogen och fick oss lite underhållning. Vi började dessutom dela ut mustascher och tatueringar till alla som förtjänade det. Till exempel det här gänget!

Här på högerflanken ser ni också Matilda som vann den instagram-tävling vi hade innan sommaren. Hon vann en öl och det fick hon också minsann!

När vi fäst den sista tatueringen masade vi oss vidare till Nöjesguidens nattfest.

Den har jag dock inga bilder från så vi avslutar med den här, för istället för att avsluta natten på Bananpiren som så många andra, åkte vi tillbaka till hotellet. Det känns som en bra idé idag för i alla fall min kropp var färdigfestad där.

Tack som fan Göteborg, Way out West och alla härliga vänner och människor vi träffat under helgen!

4 comments on “Sista Wow-dagen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *