Hoho blog lovers!

Idag har har haft en fullpackad dag på jobbet. Därför var det skönt att träffa David och käka middag på K25

20131107-215132.jpg

Det trista med Vigårda där jag köpte burgaren är dock att de är värdelösa på att dra pengar från ens kort. De ploppar in nån vecka eller två efter att man faktiskt ätit där och drar pengar. Och när jag skrev till dem och ifrågasatte att det plötsligt dragits pengar från mitt kort tre veckor efter att jag ätit där fick jag inte ens ett svar. Jävla stil är vad det är.

Men skit i det nu, det här inlägget ska ju inte handla om några ouppfostrade restaurangägare utan snarare om en av de finaste caféägarna!

Jag och David gick nämligen vidare till en liten utställning på Il Caffé efter middagen.

20131107-215939.jpg

Där var så klart Jacob, det fantastiske ägaren!

20131107-220038.jpg

Vi gängde ett tag och tjabbade med de anställda, men så längtade jag hem till alla paket som låg och väntade på mig. Jag har nämligen gjort några små inköp den senaste veckan!

20131107-220217.jpg

Så sjukt mycket barndom i den här högen alltså.

Nu har jag just tittat klart på dagens avsnitt av den mediokra serien Vikings där Gustaf Skarsgård spelar en efterbliven dumfnissande båtbyggare. Han är nog den största anledningen till att jag inte riktigt tycker om serien. Av de tre Skarsgårdsbröder jag sett i amerikanska serier hittills är ju tveklöst Alexander bäst och Bill näst bäst.

Nå väl. Trevlig kväl(l)

Jag rimmade nästan.

2 comments on “Skön…t”

  1. Ahaaaaaa! (Ja, jag har snart läst igenom hela er bloggjävel. Obs, är hemma och sjuk, obs). Detta inlägg kanske förklarar varför jag tycker mig känna igen er så nedrigt mycket. Hänger ni där ofta? På Il alltså? För jag har jobbat där i tusen år, tills året blev 2011 och månaden mars ungefär, för då var jag så gravid att jag inte orkade jobba alls 🙂

    • Ja alltså jag och Yrsa var där då och då när det var Svart Kaffe, och sedan hade vi ju en frukostklubb där varje onsdag, men det var efter att du hade slutat. Så kanske kan du ha sett oss där, men kanske någon annanstans också 🙂 Tydligt och bra svar, jo jag tackar jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *