Hahahahahah igår skröt jag vitt och brett om att jag typ inte varit sjuk på ett år. Sedan kände jag allt eftersom kvällen gick att jag mådde sämre och sämre och inatt sov jag knappt alls kändes det som pga sinnessjukt ont i halsen, och när jag har ont i halsen mår jag också jätteilla.

När jag vaknade imorse kändes det snarare sämre än bättre, och när jag äntligen kom upp var det 10 min innan jag skulle gå hemifrån. Så idag är verkligen en pissdag. Men som den hjälte jag är så är jag ändå på jobbet. Det finns liksom inte någon annan som kan göra det jobb jag gör just nu. Men jag mår verkligen dåligt, och min näsa är helt uppsvullen så jag ser inte ut som mig själv. När jag tittade mig i spegeln imorse skrattade jag till och med till pga detta. Högt. Så himla konstigt hur ens utseende kan förändras av lite svullna bihålor.

IMG_0701.JPG

Och eftersom jag är sjukis kan jag inte rida ikväll heller

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *