Bild 2015-10-22 kl. 16.27

Sudd sudd sudd alla bilder kantas av suddighet. Jag uppdaterade någon ios eller iox eller vad det nu var på min datapata igår, något jag inte gjort sedan jag fick köpa den av Tomas…vilket väl vaaar….2011?? Ehehehhehehehe. Men jag visste ju inte att en skulle hålla på och fixa med sånt???? Tomas hånade mig lite för detta men helt ärligt hur ska en kunna veta sånt? Efter denna uppdatering blev mitt photobooth sämre kvalle???? Jaja. Detta var i alla fall ett led i att försöka få min kamera på mobilen att funka, för så som det var innan kände iphoto inte alls av min mobil när den kopplades in. Nu har jag bara lille problemet kvar att frigöra plats på datorn för mobilens bilder och ladda in dem, och seeeeen kan jag försöka göra en fabriksåterställning för att se om det kan hjälpa min stackars lilla mobbe. Annars är det att skicka iväg den på reparation som står näst på tur. Buhuuu.

Det var inte alls det här inlägget skulle handla om, utan mer bara att ni skulle få se bevis på mitt extrema mys jag fick när jag kom hem från jobbet idag. Arwen kröp upp på min mage och lade sig till rätta och Leia låg klistrad vid min sida från början men flyttade sig sedan lite längre bort. Men mys ändå <3. Och det har jag förtjänat efter en helvetesdag på jobbet med inte mindre än två bråk jag var tvungen att gå in och försöka bryta, en massa stress och andra jobbigheter. Nu vill jag att Tomas ska komma hem och klappa mig på pannan och servera mig mat och vatten och krama om mig lite så att jag kan gråta ut i hans famn.

Imorgon är det i alla fall fredag och dags för besök hos barnmorskan igen, så det har alla förutsättningar att bli en bättre dag än idag.

2 comments on “Slappartajm”

  1. Åhh det är ju som om kissarna känner på sig att det bor två nya små liv i magen nu… Fint!

    Och heja dig, Yrsa. Du är en av de bästa <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *