Bild 2014-03-27 kl. 13.35 #7

OBS bilden är inget montage, de svarta ringarna under ögonen sitter där irl.

Jag är precis så trött som det ser ut på bilden. Jag jobbade hela natten till idag och åkte inte hemåt förrän vid fyra med nattbuss som skulle ta 40 minuter men sedan stoppades i cirka 15 minuter pga bråk (hatar folk) vilket gjorde att jag missade min anslutande buss och stod helt ensam i något industriområde klockan halv fem imorse och grät. Också fint att busschauffören sa att hen hade ringt anslutningsbussarna och bett dem vänta, men att ingen liten buss stod och väntade in mig. Alltså har antingen min busschaffis skitit i att ringa eller så har hen i den anslutande bussen ba ”jaha…OCH?!??!?!” och trampat på gaspedalen.

Angående jobbet hela natten är det hemligt så jag kan inte berätta mer än så, men något jag kan säga är att jag ska jobba inatt också så nu ska jag försöka klämma in en hel dags pluggande på bara några timmar *tjoho*. Jag har ju precis börjat på min lille uppsats så jag sitter mest och läser andra uppsatser och så och försöker formulera smarta frågor jag vill undersöka. Tur att i alla fall läsandet av andras uppsatser går att göra med en hjärna på halvfart ::DD

1 comment on “slut som artist…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *