Vilken natt :/// Vi åkte ju till turkiet nu under tiden ni legat och sovit. Hit är det ju inte jättelångt men eftersom det inte är högsäsong så fanns det inga plan som gick direkt utan vi var tvungna att mellanlanda i Istanbul, och dit är det verkligen inte jättelångt. Så första flygresan var ca 3-4 timmar, och för en flygrädd person som jag är hade jag minst sagt svårt att komma till ro. Dessutom var det en himla massa turbulens. Jag lyckades ändå sova lite men kanske 2 timmar eller så. Sen var det som sagt mellanlandning som bara gick åt till att hitta nya gaten typ. Och så flyg i ca 1,5 timma = inte heller superlång tid för att sova. Sen landade vi och åkte till hotellet och där är vi nu. 

Alla andra i mitt sällskap sover för de var så trötta men jag hatar att sova mitt på dan för jag blir liksom helt förbi och konstig i huvudet av det. Och så kan det bli så att jag liksom aldrig blir vidare pigg den dan. I och för sig känner jag lite så redan nu eftersom jag har så pass gå timmars sömn innanför västen. Kanske sover jag lite efter lunch? Ja vi får se.

Oavsett är allt finfint för nu är vi äntligen här!!  

      

Här sitter jag själv och äter frukost med solglasögon på även fast det är molnigt för att dölja mina blåsvarta ringar under ögonen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *