Jag såg idag att folkhälsomyndigheten kommit med ett förslag för förbud mot rökning på fler platser än inne på krogen, till exempel uteserveringar och busskurer. Och självklart börjar rökare dundra på om att ”nu får det vara nog med häxjakten mot rökare” och ”först ska de ha höjd skatt på cigaretter och sen blablabla” och ”Förbjud biiiiiilar då också då och folk som fiser” och ”När jag dricker och äter vill jag ta en cigg efter maten, RESPEKTERA DET!”

Mmmmm, eller så kan det ju vara så att ingen har tvingat er att börja röka, en cigg gör det inte lättare att transportera dig själv och andra och bara för att du vill bolma stinkande och ohälsosam rök när du super eller har ätit middag så betyder det inte att alla runt omkring dig ska behöva ta det. Bortskämda jävla skitunge!

Rök gärna arslet av dig, det kvittar för mig. Lukta som en askkopp och sprid din bajs omkring dig, men gör det hemma eller ta några steg åt sidan. Du är en på tio i Sverige, universum kretsar inte kring dig, RESPEKTERA DET!

Jag hatar när folk står inne i busskurer och röker eller när en står tätt tätt tätt på en uteservering och de står och viftar med sin cigg och blåser rök omkring sig. Börja snusa då för i helvete.

8 comments on “Sluta bete er som jättebebisar”

  1. Eller på festivaler när man står packat som sillar och nån fimpar i ens hår, underbart! Man kanske inte behöver kedjeröka mitt i folkhavet?

  2. Woooord! Hey folk har faktiskt allergier och astma aswell, staten kanske skulle börja dela ut gasmasker, så rökarna kunde få äckla sig ostört :))))

    • Ja, det är ju en till sak! Det går inte att göra något åt att en är allergiker eller astmatiker, men det går att göra något åt om en har en sak som ryker i mungipan.

  3. Haha, jag håller med helt även om jag är en sån där äcklig rökare själv.Som att det skulle vara en mänsklig rättighet att får röka överallt och hela tiden? Jaysus

  4. Väl rutet! Jag har grav astma och mina luftrör dras ihop till ett sugrör på bara några sekunder när någon röker på typ busshållsplatsen. När jag då börjar hosta (riktig krupphosta) får jag ofta arga blickar från rökare som ser ut att tänka ”sluta låtsashosta för att förtrycka mig som rökare” å jag tänker ”sluta andas ut gift som hämmar min rätt att andas”…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *