Hejsan hoppsan här kommer ett snabbt litet tittin-inlägg. Jag känner mig helt slut i pallet och har krampont i magen så jag vill bara lägga mig ner i myskläder och glo på tv, först måste jag bara fixa lite med blomster och presenter/julklappar jag inhandlat under dagen. Tomas har ju den oförskämdheten att både fylla år och fira jul i samma månad, så nu i slutet av november/början av december är det bråda tider att skrapa ihop klappar till honom.

Idag har jag varit ute på present- och julklappsjakt med sådär framgång. Jag har inte hittat någon klapp till någon annan, och till Tomas känner jag inte alls att jag har koll ännu. Men ändå mysigt att gå runt på stan och titta på julpyntet och supa in feelingen. Tyvärr förtogs myset lite av min onda mage. Det känns liksom lite som kramp uppe i magen :(((( buhuu buhuu. MEN jag såg att de börjat sälja julgranar nu!!!!!!!!!!!!! SÅ BÄST. Jag vill köpa en så att det finns till nästa helg då jag ska ha julmys här hemma hos oss. Är det alldeles alldeles bisarrt tidigt?? Idag åker i alla fall julstjärnorna och ljusstakarna upp. Juljuljul <3<3<3

Åh okej, det här var kanske världens sämsta inlägg varsågoda för det. Nu ska jag fippla lite långsamt här hemma och sen titta på Greys Anatomy FÖR VET NI DET HAR KOMMIT NYA AVSNITT PÅ NETFLIX!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bild 2015-11-27 kl. 14.51 #5

10 comments on “Snabb tittin”

    • Jag har någon slags gammal plug in (eller vad det heter) på min dator så jag kan se amerikanska utbudet på netflix. Det är säkert därför det finns för mig. Men jag har sett det på via play också, om du har det =))

    • Oj..jag har någon slags gammal plug in (heter det ens så?) på min dator så jag kan se amerikanska utbudet på den…kanske därför det finns för mig.

  1. Vi högg julgranen idag och tomtejävlarna åker upp allteftersom jag hinner plocka upp dem ur julkistan, kör på bara! Mvh Sveriges julambassadör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *