MMm kul och så med mörkret nu i November, det är mörkt när jag går hemifrån och det är mörkt när jag kommer hem. Solen hinner ju knappt gå upp innan den går ner igen. Ja så ni får ursäkta mina gryniga bilder.

Nu när jag kom hem för dagen och kände mig helt orkeslös och trötthungrig (skolmaten är inte så god alltså…) så ville jag bara laga något som skulle gå snabbt och lätt men som är gott och inte kommer ge mig världens matkoma eftersom jag tänkte försöka ge mig ut och springa lite snart. Dessa önskemål resulterade i denna maträtt:

IMG_8548.JPG

Stekt brysselkål med vitlök, mandlar, citron, fetaost och balsamicokräm. Så himmelens gott!! Jag bara stekte på brysslarna och mandlarna och sedan sprinklade jag fetaosten över och såsade på balsamicon. Klartt! Typ åtta minuter tog det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *