Nee räven sa ju att det var surt och inte snopet…Okej men snopet sa Yrsa då. Precis när jag var klarpåklädd och sminkad och plattad om luggen så blev det inget av träffen med Josefin. Så nu sitter jag här i soffan under täckena helt färdig för aktivitet, men utan aktivitet. Snopet minst sagt.

Bild 2015-01-10 kl. 14.22 #3

Hur råder en bäst bot på detta? Jopp frågar sin lille källe om inte han vill gå med lilla mig till farsta centrum och äta på bun meat bun (innan jag ska äta ikväll….hehhehe jag gillar att äta jag). Det ville han tjoho! Och för att muntra upp lite mer gav han mig också lite massage under vilken jag till hälften njöt och till hälften skrek pga träningsvärken i alla mina arma muskler.

Bild 2015-01-10 kl. 14.22 #5

Sen när Tomas såg sig själv i webcammen sa han ”fota min tatuering den var fett snygg i kameran”. Så ja det gjorde jag, poserbild på tautering varsågoda.

Bild 2015-01-10 kl. 14.23

En hade ju kunnat tänka att jag borde tagit tillfället i akt och pluggat lite nu, eller gjort något annat nyttigt men jag känner inte för’t så det blir minsann inget nyttigt gjort av denna dag. Jag tror att en person som pluggar inför en tenta faktiskt mår bra av att ta pauser och lediga dagar, så hinner kunskapen sjunka in ordentligt :)))

 

2 comments on “Snopet sa…räven?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *