Nu när det är vinter på riktigt och massa minusgrader som tränger sin in i märgen sätter jag på mig mina allra mesta vuxenskor. De där som jag i yngre år tyckte var SÅÅÅÅÅ FUUUUUULA och nästan så att det var pinsamt när folk hade dem på sig. Det är väl ett ultimat tecken på att jag gått ifrån tonåren (tacka fan för det) och trätt in i en annan värld. En värld där värme om fötterna väger tyngre än att vara fashion i ett par håliga converse.

Det känns lite fint att just dessa skor var fokus för min tonåriga avsky, men nu har jag själv dem på fötterna. The circle of life. Allt förenas här. Som en cirkel sluts, av kärlekskraaaaaft. Alla har en plaaaaaaats, allting har en meeeeeniiiing. Osv.

20140115-224834.jpg

Däremot håller inte ens dessa skor mina fötter helt varma vilket suger röv. Jag hatar att frysa om fötterna men gör det nästan som regel från typ november till mars. Men i dessa får jag ändå ha min känsel kvar och det är ett stort plus i min bok. Nästa gång kanske det blir inköp av mina nästa ungdomliga hatskor: ett par moonboots. Håller de fötterna varma tro? Drömmen vore ju ett par sådana där Sorelskor. De har jag hört ska vara überbra för varma fötter, och peka ut EN småbarnsförälder i parken som inte har sådana?!??! Nej just det. Det kan ni inte. Alla. JO alla vuxna människor med små människor vid sin sida har sådana. I rest my case.

3 comments on “Snöväder är likamed vuxenskor”

  1. Mina föräldrar har moonboots som de brukar ha när vi är i Sälen. Tyvärr så kan man ju typ inte gå i dem långa bitar och BARA ha dom när det är heltäckt med snö och inte det minsta grus för dom pajar då. Så skulle ej rekommendera dom till att ha i staden :/

    Jag brukar alltid köra med sånna skid-ylle-strumpor i! Det är smart för dom är inte supertjocka men väldigt varma. Plus varma sulor. Hjälper ju en del 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *