Bild 2016-03-23 kl. 14.59 #3

Här har ni fyra solbollar (även om det endast är ca 2,5 som syns i bild) som njuter i soffan av solljuset. Bobbertsarna kanske också njuter, det vet jag inte riktigt. Men Yrsa, Tomas, Leia och Arwen njuter i alla fall. När jag var ute tidigare idag så tittade solen fram och det var så OTROLIGT skönt. Det blev liksom varmt på en gång och så mycket härligare. Det känns verkligen i luften att ett årstidsskifte har ägt rum! För mig så känns det så sjukt att snart hela mars har passerat, både februari och mars har liksom bara varit något slags svart hål av väntan för mig. Vi har varit på mvc idag på ett sista besök och kollat lite blodtryck (fortfarande under kontroll), sf-mått, vikt osv. Därav besöket utomhus.

Vi sitter här hemma i soffan som på nålar för vi ska få ett bud idag. Så himla spännande. Stora bloggers får ju bud var och varannan dag men vi får inte grejer så himla ofta så det känns minst sagt pirrigt. Hoppas bara att de kommer idag.. I övrigt är det inte mycket som kommer hända idag. Jag ska laga en linssoppa/gryta med persiljekräm som vi ska äta till middag och resten av tiden kommer jag spendera i soffan eller i badkaret tills det är dags att gå och lägga sig. Härom dagen tänkte jag på hur sjukt det är att jag inte kommer ihåg eller kan föreställa mig hur det känns att inte ha såhär ont i ryggen hela tiden. Att liksom kunna åka tunnelbana in till söder och äta frukost på nytorget 6 och sedan strosa lite och köpa gokola på pärlans och småkika på monki??? Finns det ens??? Jag kan känna mig lite ledsen för att mitt liv varit så otroligt litet och begränsat de senaste månaderna, men OJ vad desto mer jag kommer kunna uppskatta att få tillbaka min kropp och mitt liv sedan, även om det livet såklart kommer att se väldigt annorlunda ut.

Tack förresten för alla tips om inköp och förberedelser inför bebisarnas ankomst! Vi ska nu köpa in lite mer blöjor och ha ersättning hemma så att det finns när vi kommer hem, och se över det andra ni skrivit som varit bra och värt. Fler kläder står också på en inköpslista, men som sagt väntar vi lite med det. Både för att se vilken storlek som kommer att vara aktuell men också för att jag väntar på de fina vår- och sommarkollektionerna…om det hinner komma in lite nytt fint. Det känns som att jag ”kan” kläderna som legat nu sedan i vintras…i och för sig har jag inte varit och kollat på några veckor så det kanske kommit in nytt nu? Ja vi borde i alla fall ha så att vi klarar oss rätt bra de första dagarna även om det skulle vara mycket kräk- och bajsolyckor. Och så får vi väl skicka beställningar till våra nära och kära som kan få komma med både matlådor och små bodys :)))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *