Idag var det äntligen dags för min gamle trotjänare, iPhone 4S, att gå i pension. Nu blir det MYCKET bättre mobilbilder och appar som inte kraschar konstant. Och en mobil som pallar vintern! Gah. Eller jag hoppas den gör det i alla fall. Vad vet jag.

Det firar jag med en biskvi och att vänta i hundratjugotolv timmar på att alla mina bilder ska synka från moooooolnet.

Bild 2014-10-07 kl. 21.16

Jag skrämde just livet ur katterna också genom att laga så rökig mat att brandvarnaren skränade loss. Det händer ju inte så ofta så det tog mig ett litet tag att finna mig själv, finna en stol och finna ett sätt att ta ner den och ut på balkongen.

Jaja, de behöver en good old skrämning då och då så de inte glömmer vem det är som bestämmer här hemma. Det är Yrsa. Och sen Leia och Arwen och sen brevbäraren och sen tv:n och sen våra mobiltelefoner och sen datorn. Och sen jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *