Med sommaren dyker oftast ”sommar-Tomas” upp också. Ni har säkert också en sommarversion av er själva. En liten filur som helt plötsligt inte tycker att det är supermegaviktigt att sova lika mycket som hen tycker på vintern. En krabat som släpper lite mer på sina vanliga regler och planer för att istället se var dagen tar vägen. En pajsare som hellre tar en kall öl i solen än en påse kinapuffar framför tv:n.

I torsdags gick sommar-Tomas på sommarfest på Villa Godthem. Det var dessutom den plats vinter-Tomas och Yrsa hade sin första alla hjärtans dag-dejt på.

Hur som helst.

Härliga Martina och hennes gäng bjöd in till fest för att fira sommaren med grillat i form av körvar, ribs och sliders med tryffelmajonnäs, och vedugnsbakad pizza! Var det gott? Eh, ja!

  

Just ja, det fanns öl också. Sommar-Tomas approves.

  

När sommargänget skulle vidare var inte sommar-Tomas sämre utan han hängde på. Men först skulle Nil få lära sig att bara för att gässlingarna är söta så är inte deras föräldrar det.

Istället för att åka hem som planerat gick färden till Trädgården för någon form av födelsedagskalas. Man skulle ha osat genom att attenda på Facebook, men det hade jag så klart inte gjort. vinter-Tomas hade vänt på klacken, men sommar-Tomas antog annan identitet och kom in, trots ölstinna problem att stava ”sitt” namn rätt. Bra jobbat sommar-Tomas!

Det blev dock ett kort besök på Trädgården, för trots att sommar-Tomas är i gasen så inser han att jobbet måste skötas. Därför åkte han hem och sov sin skönhetssömn. Men kanske var han ändå lite lite bakis igår och kanske tyckte han att det fan var helt rätt.

Idag ska sommar-Tomas gå ut och springa lite och sedan vankas burgare och Jurassic World!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *