Trots det dåliga vädret som legat som ett blött täcke över Sverige (eller i alla fall Stockholmsområdet) denna sommar så har jag inte lidit speciellt mycket av det, och jag känner nästan varje dag hur det spritter i hela min kropp av kärlek till sommaren! jag vill aldrig att det ska ta slut! Jag vet vissa som gillar hösten och längtar efter den men jag har inte det minsta lilla längt i min kropp. Jag älskar allt härligt som hör sommaren till! Alla spontana hittepån och resor och läsning och avkoppling och bad och happenings <3<3 

Det senaste härliga fina jag sysselsatte mig med var att gå i Pridetåget. Jag har aldrig gjort det förut för jag har alltid lyckats vara borta från Stockholm just denna tid. Men nu var jag alltså hemma och jag ville verkligen gå med i tåget. Jag älskar alla sådana aktiviteter, demonstrationer och liknande. Det ger mig konstanta rysningar för att det är så vackert med människor som samlas för att manifestera sina åsikter (självklart bara demonstrationer osv vilkas syfte överrensstämmer med mina åsikter, ett demonstrationståg eller torgmöte med exempelvis sd får jag bara rysningar av obehag av). 

Eftersom jag älskar glitter och sådant tog jag tillfället i akt att satsa starkt på detta inslag i min outfit. Och sen tågade jag glatt med hela vägen från Slussen till stadion och de var så himla himla fint!!

   
    
    
    
 
Sen efter paraden gick vi till trädgården och fortsatte festligheterna.

   
    
    
    
    
    
    
    
   
Sen dissade vi trädgården rätt tidigt pga vi hade varit där sedan fem och jag pallar alltså inte musiken!!! Ja ni kan kalla mig tant men jag vill ha något med tydlig början och slut och med text. Gillar INTE bastoner som bara går på och på. Så tanterna drog till Babylon och avslutade kvällen med jordgubbar och grädde och konverserande, precis min melodi. En så HIMLA FIN DAG!!!!!!!! 

<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *