Igår tog jag bilen till Tommys landställe för lite bad/grill/mys. Det var jag, fyra föräldrar och tre barn.

20130727-123205.jpg

 

Vattnet var sjukt stilla och tjugo grader vid ytan! Supernajs kan man säga.

20130727-123227.jpg

 

Efter lite bad och lite häng grillade vi. Jag har nästan alltid tyckt att det är mer jobb är nöje med att grilla, men den här sommaren har jag diggat det. Jag hade en finfin entrecote som jag masserade in lite Sweet Baby Ray’s i innan grillningen. I love me some Sweet Baby Ray’s!

20130727-123344.jpg

Den där zombiekuken ni ser till höger är verkligen den fulaste korv jag någonsin sett. Ni kanske tänker att det är någon form av vegokorv, men det är en helt vanlig tysk köttkorv.

Jag drog mig hem till katterna igen vid halv nio och avslutade kvällen med Zombieland på tv.

Idag har jag bara hunnit med en sak än så länge, och det var en rask promenad med springinslag i skogen. Det är vansinnigt varmt ute och jag svettas fortfarande som en gris. Och nu börjar det åska också! Mys.

Bild 2013-07-27 kl. 12.24 #5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *