Bild 2015-05-17 kl. 11.55 #4

Alltså regnet!??! Det slutar ju inte falla och falla och falla. Men det tycker jag inte spelar så stor roll för min plan för dagen är bara att vara hemma och skrota omkring i min mysdress. Nu på morgonen har jag bara hängt i soffan och tittat på Dexter, och snart ska jag börja rensa lite i min garderob. Jag började ju en rensning härom månaden och nu har jag fått blodad tand. Det är ju så mycket jag inte använder så det är inte klokt. Så nu ska jag rensa rensa rensa så att alla kläder som hänger i min garderob ska kännas härliga att ha på kroppen.

Sedan i eftermiddag ska jag ta Tomas under armen och gå på middag och bio. Vi har en talong så att vi får äta gratis på Pizza hut så that’s where we’ll be. Gratis är gott vettni! Och bion vi ska se är Mad Max. Mysig dag och mysig kväll. Söndagar <3

2 comments on “Söndag i soffan”

    • Ja verkligen, alla led i rensningen är härliga! När en väl kommit igång dvs…för det är ju alltid så svåååårtttt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *