Idag är det söndag (stor surpris allihopa) och jag har inte gjort så himla mycket alls, precis som det ska vara på en söndag. Det hela började med att jag vaknade upp, och låg kvar i sängen jättelänge och kollade på saker på mobilen.

Sedan åkte jag och Tomas mot en annan söderort än den vi bor i, för att möta upp Vilda och mamma på visningar. Vilda letar boende och söndagar är ju stora visningsdagen. Så vi gled omkring på en massa olika visningar hela eftermiddagen. Jag tog på mig uppdraget att gå och knacka i väggarna och prova lampknappar.

Efter visningsbonzanat åkte Tomas, Vilda och jag in till Babylon för att samla tankarna och tanka energi in i kropparna. Jag åt en kumminost som är bland det godaste jag vet. Vilda satt i viktiga samtal mest hela tiden, och bjöd miljoner på olika lägenheter hit och dit…typ.
När vi suttit på Babylon i några timmar så började Vilda jobba, och jag och Tomas gick över medborgarplatsen mot biosalongen. Vi skulle nämligen se Cirkeln. Jag har velat se den sedan den kom ut. Jag älskade böckerna och var övertygad om att jag skulle älska filmen också.

Men innan bion poppade vi in i en fotoautomat och fotade oss, fast med mobilen…….så himla meta……

Och visst var Cirkeln himla bra! Jag blev väldigt impad, även om det såklart aldrig är som i böckerna och saker utelämnas som en tycker är viktiga. Men så är det ju, det går inte att göra något åt. Jag tycker att det var väldigt bra skådespelarinsatser och snyggt gjort och jag ville inte att det skulle ta slut. Nu längtar jag efter nästa!

Hoppas ni haft en fin helg allehopa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *