Dålig magkänsla kombinerat med mycket plugg att göra, mycket skoltid i skolan på seminarier, idoga försök att styra upp vår youtubekanal samt lite sov- och matpauser= inget bloggande gjort. Fy fanken vad värdo alltså, men ibland räcker inte timmarna till.

Imorgon är i alla fall sista dagen jag kan plugga till matteprovet, så jag är verkligen inne i andra andningen och sista rycket och bästa svängen just nu. Efter torsdag är jag H E L T klar i skolan?? Hur obegripligt är inte det? Så torsdag klockan 15.00, skriv upp det i era almanackor för från och med då är jag inte längre student utan arbetslös, ska åka på ett flak med banderollen ”idag redlös imorgon arbetslös” precis som när jag tog studenten………ehehheheeee……(däremot blir jag icke-arbetslös redan på tisdagen veckan efter men mer om det i ett helt eget inlägg).

DÅ mina vänner kommer jag förhoppningsvis hinna mer sådant här mer <3<3. Men jag kan ge er några små punkter att götta er i såhär en sketen tisdagskväll

1. (OBS NÅGOT ÄCKLIGT, VARNING VARNING) Nu när jag satt och pluggade hörde jag ett välbekant galopperande i lägenheten som brukar betyda att någon katt varit och bajsat men inte riktigt fått ut allt. Jag störtade upp och skrek ”inte soffan inte soffan” eftersom vi har en ny soffa. Så fick jag jaga runt Leia i lägenheten med lite papper och försöka komma åt att ta bort den lille bajskorvisen som trasslats fast. Sedan fick jag gå och städa rent på golvet där hon dragit sin rumpa. MMMMMmmmMmMMmMmMm ibland äre riktigt jävla härligt att ha katt!!

2. Nu har vi äntligen kommit iordning lite mer i vardagsrummet och den nya soffan är på plats. Däremot har vi fortfarande kvar den gamla soffan och fåtöljen (som är Nina Åkestams gamla obsobs) vilket gör att vi nu har två soffor i vårt inte jättestora vardagsrum och en fåtölj i hallen som gör att en inte riktigt kan komma in i badrummet :-)))) jippie.

3. Min träningsvärk börjar försvinna ÄNTLIGEN.

4. Ikväll ska vi äta grön ärtsoppa med pepparrotskräm och till efterrätt…GISSA VAD!!! Det är i några olika lager bestående av diverse göttigheter och så ska en egentligen äta det en fet tisdag….en av tre viktiga ingredienser i denna är grädde……den andra är mandelmassa………..och så är det en bulle av vetedeg………………GISSANURÅ!!!

5. Jag har blivit inbjuden till ett tio år sedan vi tog studenten-firande. OMGOMGOMG. TIO ÅR SEDAN VAD SJUKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IMG_9957.JPG

Puss på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *