Här kommer en liten båt lastad med hur min söndag varit. Ja! Kul! Spännande!

Det hela började med en långsam morgon och förmiddag där jag först låg kvar i sängen efter att jag vaknat pigg och av mig själv (jippie). Jag låg där ett tag och pillrade med mobilen och hade en mysande liten kattkorv på torson, ända tills jag tappade mobilen i ansiktet på henne så hon blev aprädd och rusade iväg med sina klor över både mig och Tomas arma hud *bästa kattägaren of the year since 2005*

Då tyckte jag att det var läge att gå upp istället. Eftersom det är söndag lagade jag scones till frukost, vilka avnjöts framför min och Tomas bästis: teveapparaten.

IMG_1114.JPG

När vi ätit upp detta slappade vi ett bra tag i soffgropen och tittade på filmen Prinsessa som gick på tv. Typisk slökollarförmiddag.

Sedan klädde vi på oss kläderna och borstade våra tänder och drog oss in mot stan för att gå på museum. Men eftersom vi varit så sega med att komma iväg så bestämde vi oss för att äta lite lunch innan museet. Vi stannade till på Babylon, vid medborgarplatsen, och åt. Jag tog en sallad och Tomas en omelett (som jag inte kan fatta att någon endaste gillar det är ju förfärlig mat). För att carpa loss ordentligt festade vi till det med ett glas vin (för mig) och en öl (för Tomas). MMMmmmmmmmm!
IMG_1119.JPG

IMG_1121.JPG

När maten var uppäten och kaffen medtagen i näven tog vi oss till gamla stan och gick därifrån till medeltidsmuseet. Jag ville egentligen gå på nordiska men det var 100 kronor i inträde där och såhär några dagar innan lön är det inte direkt en massa cash som rullar omkring i mina fickor. Och jag gillar ju medeltiden också. Så detta blev det!

Jag började med att ta en toalettselfie.

IMG_1128.JPG

På toan fanns också nedanstående lapp om singelmingel som jag tycker var så himla gullig. Alltså en liten träff för singlar som tycker om historia :’)))

IMG_1126.JPG

 

Sen spatserade vi omkring inne på museet i någon dryg timma och gjorde sånt där som en gör på ett museum, som att…

röra boken fast Tomas sa att jag inte fick

IMG_1134.JPG

posera i trappa lite tokigt

IMG_1165.JPG

titta i montrar

IMG_1131.JPG

instagramuppdatera

IMG_1143.JPG

lajva fånge i bur

IMG_1167.JPG

lajva fånge på torg

IMG_1166.JPG

och ja ni vet väl själva vad en gör på museum mer. Kolla runt liksom.

Efter museet gick vi ut i den gråa regniga världen och gick drottninggatan upp mot centralen. Vi stannade till på Lagerhaus, som hade 20% på hela sortimentet, och inhandlade lite saker till hemmet.

IMG_1152.JPG

Tvålar till händerna, en liten gölli vas och två träredskap. Vi håller på och rensar ut alla gamla plastredskap som är dåliga för miljön och för hälsan.

Jag svängde också in på HM för att inhandla lite bekväma underkläder. Många av de jag har i min låda i nuläget är i trasor nämligen. Jag spontanhandlade också lite örhängen…

IMG_1160.JPG

IMG_1154.JPG

…och ett litet halsband med en stjärna på, för att jag är så stjärnig!

IMG_1153.JPG

Och sedan vi kom hem vid sextiden har Tomas diskat och tränat lite och jag har rensat i badrummet. Alltså SÅ mycket saker jag haft i skåpen och lådorna som jag öppnat för cirka fyra år sedan och aldrig använder. Har tänkt ”nejmej inte ska jag slänga om det finns något kvar….” men jag använder ju som sagt ALDRIG sakerna och jag blev så trött på allt som bara stod och skräpade.

Såhär blev badrumsskåpet efteråt.

IMG_1164.JPG

En himla skillnad från innan då det var stor risk att få något i huvudet när en öppnade dörrarna pga överfullt.

I lådorna ovanför så rensade jag bort typ allt utom solkrämer. Det är en sån BEFRIELSE!!!! Jag ska också ta en titt i min goodiebagsamling i garderoben här någon gång snart och försöka rensa i den också. Där är det ju dock oöppnade saker och sådant jag bara testat lite lite någon gång, är det någon av er som läser som är intresserad av att få några grejer så hojta till! Jag vill bara RENSA UT och känna att det är fräscht och härligt här. Jag tror att det hör ihop med att jag känner att våren nalkas.

Ja och detta var min söndag, som egentligen är min lördag. Imorgon är jag också ledig och ska frukosta med frilansfrukostklubben och träna lite och sedan vet jag inte mer. Dagen är som ett oskrivet blad!

7 comments on “Söndagen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *