OBS varnar redan nu att alla bilder i detta inlägg är lånade pga har blivit orimligt sämst på att komma ihåg att fota?? Jaja. Det är en världslig sak som Karlsson på taket skulle ha sagt. 

Idag var ju mitt stora mission att åka hem till Cissi för middag och mys. Hon flyttar ju snart till Australien så det gäller verkligen att ligga i för att få träffa henne så mycket som möjligt nu innan hon är borta i flera månader. Jag lyckades ta mig rätt smärtfritt hem till Cissi (yes!!) genom att verkligen försöka anstränga mig för att dra in bäckenet och gå med bra hållning. Det känns som att i och med att tyngdpunkten skiftar med den växande magen påverkas min rygg väldigt dåligt så i största möjliga mån måste jag verkligen försöka tänka mer på att inte svanka så mycket och hålla upp mig själv bättre. Det är så himla svårt dock för magen sitter ju liksom i vägen för att inte svanka..det känns som att något tar emot när jag försöker dra in bäckenet. Men jag får försöka i alla fall för jag märkte att det kändes bättre. Väl hemma hos Cissi anslöt Josefin också och vi blev serverade pasta och bröd som alltsammans var himla mumsigt.

  
När vi hade ätit klart var jag tvungen att lägga upp benen lite på bordet för att avlasta mittendelen av ryggen. Och då passade Josefin och Cissi på att försöka se och känna Bobbertsarna.  

Dock utan framgång :(((( de var väldigt lugna så fort en hand lades på magen, och rörelserna kändes mest nedåt inne i mig så jag tänker att de inte riktigt når hela vägen ut. Synd, vill ju att de ska kunna imponera på andra sådär som de imponerar på mig när de rör sig och står i (mvh orimligt stolt förälder som tycker barnen ska få något slags pris för att de rör sig…vaddå det är väl rimligt???). Men det kommer ju komma fler tillfällen och eftersom de blir större och större för varje dag som går så lär ju sprkarna och rörelserna bli detsamma. 

Sedan pratade vi lite om hur 2015 varit och hur 2016 kommer att bli. Vi kommer verkligen ha olika liv, och vara på olika platser både mentalt och psykiskt men jag är övertygad om att vi kommer ha varandra nära ändå! Nu har vi hängt ihop så länge så jag tror vi kommer vara vänner jämt <3 

  

4 comments on “Söndagsmiddag”

  1. Hej! Har du fått några ryggövningar från bm? Jag svankar naturligt jättemycket och fick tips via min syrra om att göra övningarna i ”mammapraktika” av leni söderberg (tror den gamla utgåvan, finns säkert på biblioteket ) när jag var gravid. och de räddade min rygg. En ligger typ på rygg och spänner magen på olika sätt. Det hjälpte supermycket och övade upp mig på att bli bättre på att hitta hållningen så att jag inte fick ont. Det är några svartvita teckningar som ser supersimpla ut men hjälpte otroligt mkt.

  2. Ibland önskar jag att jag bodde kvar i Gubbängen, är nu bosatt på andra sidan stan. Då hade jag velat bli jättebra kompis med dig och så kunde du dra nytt av mina sjukgymnastkunskaper (sex år i yrket, men tyvärr inte inom mödrahälsa) och jag av dina roligheter och få höra allt om att bära på barn. Jäkla västerort som ligger åt fel håll. Obs, ej stalker. Lovar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *