Bild 2015-11-08 kl. 09.39 #6

Hej hopp i galopp igår kväll var jag och Tjompilompen på fest, men eftersom jag är zombietrött och illamående och måste sova i bra tid så åkte jag hemåt vid nio och störtade i säng. Summan av den kardemumman är att jag vaknade upp klockan åtta imorse (trots rätt tvivelaktig sömn en stor del av natten) och kunde inte somna om. ”Pigg” och obakis spenderar jag alltså denna morgon i ensam soffan i min nattsärk framför missade avsnitt av Bonde söker fru samtidigt som jag långsamt äter frukost och en saffransbulle. Mums!

Jag tänkte att jag kanske kanske sätter igång julpeppen lite för tidigt, men så såg jag på min timehop att jag bakade lussebullar för två år sedan vid denna tid, och att jag förra året hade köpt min första hyacint. Så jag är absolut i fas skulle jag vilja påstå. Det känns bra det, jag tycker ändå att julen brukar bli för hetsig och svår att hinna med trots att jag börjar i sådan god tid.

Idag ska jag träffa min kompis Carro för en fika och sedan fira mina småbröders tolvårsdag med familjekalajs. Förutom det piskande regnet utanför fönstret känns det som en toppdag! Hoppas ni har och har haft en fin helg <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *