Bild 2014-01-12 kl. 11.32 #2

Here I am baby, signed, sealed delivered…

Jösses vad svårt jag har för att komma igång med min skoluppgift! Igår satt jag hela dagen och jobbade men lyckades inte komma knappt någon vart alls. Och idag är det redan nästan lunchtid och vad har jag gjort…öppnat dokumentet och scrollat lite. Eheheheee. Men idag och imorgon är liksom det jag har på mig innan vi ska ge varandra kamratrespons och jag vill då rakt inte komma med ett dokument som liknar det jag nu sitter och scrollar i. Näjje så nu ska jag försöka get inte the groove och i en rasande fart författa smarta saker, och imorgon kommer jag förhoppningsvis kunna sitta i skolan med en klasskompis och få utbyta lite tankar och på det viset stega framåt med stora utvecklingssteg i uppgiften. Hoppas jag. Jag älskar att prata kring resonemang och teorier med andra som är smartta och inlästa för det känns som att min hjärna då kommer på en massa saker som den annars inte alls tänkt på. Men det måste vara någon som är på samma nivå och kan komma med smarta resonemang tillbaka för annars blir det ju bara som att jag ska sitta och agera lärare för någon, och det mina vänner är inte det jag tar studielån för (dock har jag befunnit mig i den situationen ett antal gånger under denna utbildning och det som på pappret var ett grupparbete blev ett arbete av mig och någon till men med massa fler namn på framsidan) ((nu låter jag som världens mest otrevliga och ogivmilda människa som tycker att jag är översmart, men så är det inte. Det är klart att jag gärna hjälper klassisar med deras tankebanor och deras resonerande men när personer för miljonte gången utnyttjar min vilja att prestera bra blir jag less. Jag räcker gärna ut en hand men vill ha någon som håller i min lilla labb när jag virrar omkring i kurslitteraturdjungeln också))

Blablabla blabla *flyr från pluggeriet ännu mera*. Nu ska jag svepa mitt te och tända mitt lilla ljus och sätta på mig hörlurarna och s k r i v a! ! ! !

2 comments on “Söndagsskoj”

  1. Känner helt igen mig i dina tankar om grupparbete. Pluggar också till lärare och det finns några i min klass som inte gör något och bara utnyttjar att andra vill prestera bra. Som tur är har vi de senaste året fått bestämma själva vilka man vill arbeta med och då har vi varit en grupp som alla hjälps åt och bidrar. DÅ är grupparbete något riktigt bra och utvecklande men annars föredrar jag att vara själv.

    • Ja det är så himla skönt att jobba med fölk en kommer bra överens med och som är på samma nivå! Jag har ju tyvärr nytt klass typ hela tiden de senaste 1,5 åren eftersom min studiegång är lite omkringkastad så jag har liksom inte det där stabila gänget jag vet att jag ”tillhör”. Ta vara på’t! Det är så himla värdefullt ::):)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *