Helo and welcome to my cribs. Jag tänkte att jag skulle visa runt er lite här i mitt lilla mansion på Sös. Jag ligger på antenatalavdelningen på Sös vilket är, precis som när jag låg på Huddinge, någon slags specialavdelning för föräldrar. Både föräldrar som inte fått sina barn men också några som redan fått sina guldklimpar. Till skillnad från på Huddinge så har jag som sagt ett eget rum nu. Hejhej från mitt rum.

När en kommer in genom dörren så ser en ut över mitt master bedroom. Här har vi kingsize bädden med alla tänkbara saker för komforten såsom ställbar säng, eluttag, larmknapp och handtag att dra sig upp ur sängen ur. Jag har också lyckats hustla mig till TRE kuddar. Sån himla WIN!!

Riktar vi blicken lite till höger så ser vi salongen. Sällskapsytan. Myshörnan. Stället där allt socialt samspel sker ifall jag har besök. Här har vi också garderoben, där på stolen alltså. Bakom den varma inbjudande umgängesytan sitter ett praktiskt väggfast skåp innehållandes allehanda härliga saker typ en termometer.

In genom dörren ni ser till höger i bilden ovan finns badrummet. Det härliga nästan helkaklade badrummet som inhyser allt en kan behöva för ett härligt och komplett liv, en dusch utan draperi, en härlig pall en kan sitta på när benen inte bär, handdesinfektion i massor och ännu en larmklocka.

Ja det var det hörrni. KUL att ni tittade in!

Hejdå och välkomna åter.

8 comments on “Sös cribs”

 1. Måste ju kommentera när du inte har några kommentarer och ligger inlagd och allt! Hittade din blogg via Josefin Knaves blogg för någon tid sedan och måste säga att jag tycker det är sjukt spännande att du väntar tvillingar. Har två enlingar, och är galet fascinerad över tvillingar i allmänhet. Knasigt kanske. Vill iallafall skicka massor av pepp! Vilket spännande äventyr du har framför dig! Är riktigt avis även om jag förstår att det både är oerhört psykiskt och fysiskt tufft att bara gå och vänta! Iallafall Heja heja!! Det är tufft att ha en i magen, men två, vilken prestation!!

  • Kul att höra, välkommen :)) Och tack för peppen! Jag är också fascinerad över tvliingar (även om jag själv är en) och är MYCKET spänd på det som komma skall!

  • Tack! Ja vi kämpar på alla tre. Just nu känner jag mig i alla fall helt okej så just nu är det mest uttråkinigen och väntan som är påfrestande..men jag börjar komma in i sjukhuslunken så det kommer nog bara bli lättare och lättare att hantera uttråkningen :))

 2. Haha, sa sjukt kul inlagg. Det ser verkligen otroligt sjallost ut… Men najs med eget rum i alla fall!

  Jag pluggar till sjukskoterska i Australien och har kan sjukhusen se ut lite hur som helst… Vi snackar redigt gamla byggnader alltsa. Forsta praktiken jag var pa var jag i chock och tankte ”sahar skulle det ju aldrig kunna se ut i Sverige”. Men… Det hindrar ju inte de svenska sjukhusen fran att vara ganska trista de ocksa.

  Tycker du verkar vara en sa grym person, onskar verkligen dig och Tomas all lycka med era fina bobbertsar! Tack for att du delar med dig har pa bloggen!

  • Haha ja själlöst är det verkligen, men det fyller ju i alla fall sitt syfte :)) Känner efter din beskrivning att det är skönt att jag ska föda här i Sverige och inte i Australien..hehe…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *