Jag har funderat mycket den senaste tiden på det här med soundtrack. I filmer har ju alla människor ett eget soundtrack som de hör när de struttar fram längs gator och stigar, men vilket är mitt? Jag har ingen aning om vilken jag ska välja, det finns ju så otroligt många låtar!!!

Så. Då gjorde jag ett litet klipp med potentiella Yrsa strutting down the street-låtar. Vilken av dem passar en lagom tjock tjej i sina bästa år?

Jag vill tacka min mamma, min pappa…ja hela min familj. Jag vill tacka min katt, min ugn och min kille. Men mest av allt vill jag tacka Gud! TACK JESUS!

6 comments on “Soundtrack of my life?”

  1. Men ni är så sööööta!!! Sista låten vill jag bara ta hem er och kanske äta upp er, eller åtminstone ta en liten liten tugga! Gulligullgull. (he he)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *