….ja som ett litet barn på typ uppåttjack. Dvs jättedåligt. Först kunde jag inte alls komma till ro, och när jag väl somnat så sov jag väldigt lätt, vaknade ofta och rörde mig mycket. När klockan ringde halv sju vaknade jag också på en gång, vilket tyder på att min sömn var väldigt lätt. Jag brukar ju behöva snoosa minst fem gånger innan jag vaknar. Och ifall jag hade varit pigg när jag vaknade hade det ju inte varit några problem men jag är såååå åååååå ååå trött!!!

När jag vaknade hade jag en misstanke som jag snabbt bekräftade med den lilla googlingen ”oktober fullmåne”. Japp hörrni den är här nu tjohojsan.

IMG_7098.PNG

IMG_7099.PNG

Jag brukar alltid sova konstigt runt fullmånen så det hela har ju sin förklaring i detta. Men jag skulle verkligen behövt bra sömn efter två dagars mindre bra humör och jobbiga känslor. Men däremot matchar ju vädret mitt humör. Det är alltid något!

IMG_7100.JPG

I skolan idag ska jag kosta på mig en stor cappuccino på rasten! Åh som jag längtar ::::)))))))

1 comment on “Sovit som ett litet barn…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *