För det mesta är jag väldigt ordningsam med min ekonomi. Jag spar pengar varje månad och ser till att alltid ha en liten buffert. Just den här gången har jag dock fått någon form av hjärnsläpp. Eftersom jag tatuerar mig ”på den här lönen” så visste jag ju att det gäller att hålla i slantarna för att inte behöva ta så mycket av sparpengarna. Därför överraskade jag verkligen mig själv när jag, på vår sista shoppingdag med personalkortet, gick bananas och köpte typ ett plagg för varje tillfälle!

Det är alltså en supermjuk stickad tröja, en skjorta, ett linne, en höstblommig t-shirt (som faktiskt var på rea), en vindjacka i modell bomber (som jag typ redan har fast tjockare), ett par linneshorts och ett par svarta jeans. VAD ÄR MITT PROBLEM?!?!?

Men okej, kläder behöver en ju i alla fall. Så det var väl okej. Men stannade det då där? Tog Tomas det lugnt efter det? Nä, så klart inte. Istället bestämde jag mig för att lägga en massa pengar på den här!

ig

FÖR DEN BEHÖVDE JAG SÅ KLART JÄTTEMYCKET JUST DEN HÄR MÅNADEN!

Så nu är det tighta tyglar som gäller fram till löning. Inga extravaganser och lull lull. Förutom de där svindyra flarrorna med öl jag köpte till imorgon då. Men billig öl är ju inte så kul! Gah, jag blir så trött på mig själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *