Precis som det oftast blir när jag börjar städa loss så snubblade jag så klart över lite grejer i hyllan som jag inte sett på flera år. Högst upp till vänster på bilden är den skiva som fick mig och mina gamla bandmedlemmar att börja lyssna på emo överhuvudtaget. Vi satt i datorsalen i mediehuset på skolan och förundrades över det här som var så mycket mer än vi hört tidigare.

Till höger om den är vad som följde. Jag var inte speciellt rik, och mycket pengar gick till sprit, så jag hade inte råd att köpa så mycket musik. Däremot så hade jag vänner som satt och skickade musik fram och tillbaka med andra på det där internet. Den här skivan fick jag bränd till mig efter mycket tjat på Tommy.

Under är vår första och andra ep. Aeris finns på Spotify förresten, wink wink.

20140622-211516-76516359.jpg

 

Sedan hittade jag en skiva som det bara stod ”In Memory of Me” på. Mycket spännande tyckte jag eftersom det kunde vara lite vad som helst. Det var våra gamla promobilder.

07

17

Titta på den spolingen. Han drömde om en karriär som rockstjärna. Trodde att han skulle få turnera i Amerikat. Självförtroendet var det inget fel på. Han tyckte han var jävligt snygg också. Det har i och för sig inte förändrats. Något år efter det här träffade han en blond söting, på Babasonic, som var på jakt efter den snyggaste killen på hela stället. Hon fastnade för den bleka, spinkiga med kolsvart hår. Det visste han inte här, att något mycket bättre än en turné i USA skulle hända.

15

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *