Idag är en helkväll i stallet för mig. Jag red extra klockan sex och så ska jag rida min vanliga tid klockan nio också. Så nu emellan sitter jag och tittar på lektionerna för att dels ha något att göra och dels för att lära mig något. Jag brukar alltid försöka sitta och försöka se hur folk rider och vad de gör bra som jag kan ta efter.

IMG_7187.JPG

Den första lektionen hade jag en liten hest som heter Bendit, vilket är lite kuligt eftersom han är väldigt korvig men inte alls så bendig. Han lägger hellre huvudet på sned än att böjer i nacken. Här är han! Gölli va?!

IMG_7223.JPG

Nästa lektion ska jag ha en som heter McMillan som jag haft de senaste två gångerna. Dessa har känts jättebra och kul men nu är det hoppning och det är jag lite rädd för ju. Speciellt på hästar jag inte känner. Så vi får se hur det går.

Dagens fashion i stallet är förresten red on red (alltså red som i röd). Det visste ni kanske inte? Mm men det är senaste modet i alla fall. Jag matchar ansiktet med tröjan och är kanske coolast här…

IMG_7185-0.JPG

Åh hörrni jag älskar verkligen att vara i stallet! Hästar in my heart <3<3<3

IMG_7165.JPG

IMG_7153-0.JPG

IMG_7173-0.JPG

 

2 comments on “Stallkväll”

  1. Vilka sötnosar. Jag minns när jag red att jag var livrädd för att hoppa. Hästen blev långsammare och långsammare fram till hindret där den stannade helt. Själv var jag förvirrad. Förstod inte att hästen stod still för att jag omedvetet saktade in. Haha 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *