Skärmavbild 2014-01-11 kl. 23.45.21

Som många av er kanske vet är min pappa med i årets stjärnorna på slottet, och idag var det hans dag. Det var med rätt nervig sinnesstämning jag tryckte på play (på svtplay) men nu har jag sett programmet och det var ett så himla bra avsnitt tycker jag (kan dock vara något partisk i denna fråga). Lilla pappis pratade och berättade så ärligt och fint om sitt liv och jag grät lite några gånger men skrattade också. Det är så knäppt att se pappa bara vara pappa fast i en sådan offentlig situation, han är ju alltid någon annan annars när jag ser honom på scenen eller liksom när han är in action. Det var ovant men fint. Jag tycker att ni ska se avsnittet om ni inte gjort det, så får ni en skymt av mig i några sekunder också *samlar ihop till 15 minuter of fame*

OCH det var inte bara jag som tyckte att avsnittet var extra bra. Någon gube på aftonbladet (Jan Olov Andersson) tyckte tydligen också det, kolla här liksom

Skärmavbild 2014-01-11 kl. 23.51.35

 

Men han hade en liten åsikt om vad som saknades i avsnittet, mer info om MIG. Ja jag kan inte blame honom. Jag är rätt spännande.
Skärmavbild 2014-01-11 kl. 23.51.53

 

 

Näääääämen skämt åsido tycker jag att det var fint att det fick vara så mycket bara pappa, och jag som känner honom vet ju att det finns så extremt mycket mer historier och minnen (extremt detaljerade för pappa kommer ihåg a l l t) så det hade lätt kunnat bli en hel säsong med bara honom och det skulle ändå inte bli tråkigt. Lite sinnessjukt kanske då han skulle ta med bara sig själv på olika upptåg och bara prata med sig själv i en veckas tid och pendla mellan att ställa frågor och svara på dem.

Men som sagt, se avsnittet tycker jag.

Jag <3 min lilla pappis

833726

5 comments on “Stjärnorna på slottet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *