I natt vaknade jag av att det kändes som om någon fimpade mig bak i halsen. Alltså inte fimpade som i ”dödade” utan som om någon faktiskt tog en glödande cigarett, tryckte in den i munnen på mig och pressade den mot min hals.

Det verkar som om min kropp har ledsnat på mitt festande och flängande den senaste tiden, så efter att jag tvingat mig till jobbet bestämde jag mig för att det får vara nog för ett tag nu. Inget supande innan vi ska ha fest i mitten av november och sedan inget igen innan jag ska fira mig födelsedag i början av december. En öl eller ett glas vin går fortfarande bra, men feztandet får det vara nog med.

Förhoppningsvis kommer det här hjälpa mig att bli av med skiten till helgen för då är det ju OC-helg!

IMG_6156.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *