(haha kul att jag fick googla upp vilken dag det är idag, har noll koll. Konsekvensen av att jobba helg och lite då och då)

Hej hopp och jag ber om ursäkt på förhand för photoboothbilden. Det har blivit mycket sådana på senaste tiden men jag håller fast vid det jag tidigare skrivit, jag har helt tappat det med bloggandet. Jag vet inte VAD det är som har hänt??? Men whatevs, jag sjunger som i telnor-reklamen. We do what we want verrajnaj…Men tråkigt är det i alla fall för jag vill ju känna mig inspirerad och uppfylld av bloggis, det är ju så kul när det är kul! Speciellt utbytet med er fina läsare. Jag blir så HIMLA glad när ni kommenterar och mejlar <3<3

Okej det där var en parentes. Nu till den redan så bespottade bilden.

Bild 2015-05-04 kl. 10.37 #9

Det är här jag sitter, på den där platsen ni säkert känner igen vid det här laget. I soffan med en katt som sällskap och en tekopp bredvid mig. Och det är här den stora frågan kommer in. Tevattnet har jag kokat upp tillsammans med ett ägg som jag kokade, och jag fattar att det inte är någon fara men det KÄNNS SÅ ÄCKLIGT?!?! Gör folk såhär normalt? Jag läste det någon gång som ett bra sätt att spara energi och det är jag ju verkligen all in för, men jag har så svårt att tycka att denna tekopp känns härlig??

Är jag orimlig?

4 comments on “Stor fråga såhär på måndagsmorgonen”

  1. Äh kör på! Ja har kokat min menskopp i vattenkokaren utan att berätta för sambon. Och nu när jag skrev det insåg jag att det låter vidrigt. För det är nog vidrigt.

  2. haha GUD jag fattar känslan! det är konstigt dock men jag tänker alltid att vattnet kommer ha äggpartiklar alternativt äggsmak :/ men så är det väl inte, eller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *