På vägen till tunnelbanan nu alldeles nyss så lyckades jag med det ni trodde endast var för den stelbenta delen av mänskligheten: en praktvurpa!

20121130-092503.jpg

Någon hade tydligen tänkt att det var en bra idé att spola en isbana under snön på gångvägen mot tunnelbanan. Kult!! Jag halkade till, skrek ett gällt tantskrik och kanade resten av vägen ner mot tunnelbanan som ett riktigt curlingproffs. Härlig startt på fredagen minst sagt.

Nu är det dags för skolan och grupparbete och sedan ska jag hem och plugga/tvätta/baka/städa lite. Jag har som projekt att göra vaniljkola med havssalt och saffranssemla med lingongrädde, låter inte det himmelskt?!?

(Om det är någon som stalkar mig och råkar se mig på universitetet idag och blir förvirrad och tror att det är igår idag för att jag har gårdagens outfitt på mig så sluta vara förvirrade. Jag HAR gårdagens outfitt på mig, in i nästan minsta detalj. Jag orkade helt enkelt inte anstränga mig utan tog bara det som låg vid änden av sängen. Men det är fortfarande fredag och inte torsdag)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *