Även om vintern var ganska fin igår när snön låg tjock över träd och mark och sånt som låter poetiskt så är jag förbannat trött på den. Jag hade två decimeter snö att skyffla av bilen när jag skulle köra Yrsa till ridningen, men det värsta är ju att det är så jävla kallt och rått.

Men så fick vi inbjudan igår till det bröllop vi i och för sig redan visste att vi skulle på (jag är ju en av de tre best-musketörerna) och det gav mig en varm känsla i kroppen. Det är ett bröllop mellan min kompis Erik och hans fästmö Nil och eftersom hon är turk så blir bröllopet i Turkiet och de kallar det för ett ”Swerkish” bröllop. Tänk att vi ska få hänga här i slutet av maj!

1 2 3

Hela hotellet kommer vara befolkat av bröllopsgäster, så Yrsa har någon form av Paradise Hotel-pryl i huvudet. Hon påstår att det bara är att vi kommer ses på morgonen och äta frukost som dem och liksom hänga ihop vid poolen, men jag tror nog hon hoppas på lite pakter och snusk också!

Och kostymen, det blev den här som ni redan sett till slut.

IMG_0196.JPG

Ska bara sy upp och in benen lite så kommer den sitta som en kondom på Zara Larssons ben.

4 comments on “Swerkish”

  1. åh gu!! Tar tacksamt emot en utvärdering av detta bröllop från dig sen!! Typ vad var bra, bäst, fantastiskt, hur kombinerade brudparet Swerkish grejen., osv. Är själv förlovad med en turk och vi behöver inspo. Det ända som kan vara lite roligt, och som vi typ bestämt är att servera svenska vs turkiska köttbullar och kåldolmar vs sarma (typ kåldolmar)… *KUULLL VAA*??
    Sen hade det ju också varit kul hur ni tyckte bröllopet var, dom har ju lite annorlunda i stil, inte alls lika långa, tidsmässigt, som i Sverige till exempel.. (inget måste dock)

    Känner mig som värsta krävar’n som ger order om detta :))) vill ju inte framstå som en, men om ni (du) har tid med typ en positiv utvärdering av kombinationerna sverige/turkiet bröllop hade jag blivit sååååå glllaaaa!

    <3 <3 <3 ^—^
    * + *

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *