Okej gott folk här kommer som utlovat tääääävlingeeeeeeen om lite IsaDora smänk. Det ni kan vinna är följande

Vinsten består alltså av fem nagellack (varav två tror jag har en sån där graffitieffekt), två läppstift, en bb-cream i färgen medium (obsobs. den är för mörk för mig så då har ni något att gå på när ni ska bedöma om den kanske passar er), en vit ögonpenna, en ögonskuggepalett, tre läppglans, en glasnagelfil, en hybrid mellan läppstift och cerat typ och en vattenfast mörkbrun ögonbrynspenna (som inte är med på bilden). Allt detta förpackas i en *blingig* silvernecessär och kan snart vara i er ägo.

 

För att vinna ska ni:

1. Kommentera detta inlägg med en liten motivering till varför just DU ska vinna.

2. Skriva med en giltig e-postadress.

3. Älska oss för evigt.

Sedan är det bara att vänta på besked så väljer vi en vinnare. Vi väljer en vinnare på söndag kväll klockan åtta, så se till att ha skickat in er kommentar innan om ni vill tävla! Om det är så att ni bor någon annan stans än i Stockholm så får ni betala frakten för kalaset, det borde ju inte bli mer än 50 spänn så det är det ju värt. Är ni Stockisar kan vi ju mötas upp så slipper ni kostnaden (om ni inte vill ses går det ju självklart bra att ni får leveransen per post också).

Nu säger jag som Paolo Roberto brukar säga: KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRR

20 comments on “Tä tätätä tätätä tätätääävling, tävling. Nu är det. Tävling.”

 1. Hej! Jag pluggar just nu mitt sjunde eller åttonde år (har tappat räkningen vid det här laget…) på universitetet och har därmed bränt broarna till CSN-slantar för längesedan. Detta paket vore alltså drömmen för mig då jag saknar lyxpengar och har ett badrumsskåp som ekar lika tomt som plånboken. Och s j ä l v k l a r t älskar jag er för evigt.

 2. Hej. Jag tycker att jag förtjänar att vinna detta smink-set eftersom jag den senaste 1½ veckan har gått igenom mer än vad som borde vara okej för en människa att gå igenom. Är övertygad att detta pastelliga set kommer att få min ihåliga uppsyn att se lite gladare ut även om jag fortfarande har ett hål i hjärtat (nix, inte hjärtekrossad pga. kärlek, utan värre skit). Först en massa sjukhusbesök och när det var över fick både min snubbe och jag maginfluensa. Så nu väntar vi på nästa motgång.. Hjälp mig bryta trenden. Om utsidan är glad så kanske insidan också blir glad tänker jag. Och, jag älskar er redan for evaah.

 3. Hej! Skulle super gärna vilja vinna detta set med alla fina färger som kan liva upp min tråkiga plugg vardag lite! Upptäckte häromdagen när jag testade en av mina få ögonskuggor att den hade blivit alldeles för gammalt och min känsliga hud gjorde direkt uppror och blev kliande och röd 🙁 Och som fattig student (du vet hur kul det är..) har jag tyvärr inte pengar till att köpa nytt smink till lill-ögonen heller. Så att vinna alla dessa fina färger av nytt och icke-kliande smink skulle bli som rena rama julafton för mig 😀 Och älska er förevigt kommer jag självklart göra, ni är ju beroendeframkallande!! :))

 4. Hej till min favvoblogg! (ja det är faktiskt sant!) Detta skulle betyda mycket för mig då ALLT den senaste veckan (och då menar jag ALLT) har gått rätt åt h***vete. Och om man ska tro på mitt horoskop kommer resten av månaden inte att se bättre ut…jag skulle dock fokusera på mig själv stod det så jag tänkte att denna tävling kanske passar sig då :). Jaha va ska man skriva mer då för att ha en chans att kamma hem detta? Ehh joo (vill ju inte verka allt för uppenbar i mitt smörande) jag tycker som sagt att ni har en mycket underhållande blogg som jag läser varje dag och ni bjuder på många skratt :).

  Ha det bra! Sara

 5. Snälla gör en god gärning o ge smink-kitet till en nybliven o lycklig, men också ganska trött o sliten mamma. Vårt barn är snart fyra månader o jag kan räkna dagarna som sminkad o snofsig med nagellack o allt på mina fingrar o tår! Skärpning liksom (för min egen skull, ingen annans!)! Man blir ju så mycket gladare o piggare när man är snygg! Help me, please!
  Ps, ni är bäst! *plockar fram det polerade äpplet o mutar den blivande läraren med*

 6. Det hade varit jätte kul att vinna. I detta trista höstväder med dåligt väder och tidiga mörka kvällar, så hade sminket verkligen kunnat piggat upp mig. Jag försöker verkligen göra allt i min makt för att inte vädret ska påverka mig, med det är svårt. Lite smink och finna färgglada naglar hade verkligen piggat upp mig. Jag känner verkligen att efter en sommar med mycket roligt så har de varit en jobbig höst, trivs inte jätte bra i skolan och de dålig vädret gör att man tyvärr har mått lite sämre. Men har bestämt mig för att må bättre, jag ska börja promenera mer, börja dejta igen och även börja i en studentförening, förhoppningsvis blir de bättre. En bra början på en väg till att må bättre hade varit att få liten present =).

  Sen tycker jag verkligen om din och Thomas blogg, väldigt trevlig,kärleksfull och rolig blogg. Jag började läsa den för att jag tyckte ni på egoboost magazine hade så trevligt och roligt tillsammans, så jag ville läsa era bloggar. Älskar ert lila gäng. Härligt att ni har funnit så bra vänner, se till att bevara den vänskapen =). Alla har inte sådan tur som ni hade.
  Sen gillar jag att du och Thomas skriver tillsammans, kul med en tjej och kille blogg, det är ett ovanligt och trevligt koncept =)

 7. Alla pengar jag har och får fram till juli 2013 går till ett sparkonto för mitt High School Year i USA. ALLA pengar. Vill verkligen inte köpa någonting just nu för att kunna njuta så mycket som möjligt i USA. Att vinna detta vore toppen då jag även kan ge bort en eller två av produkterna till lillasyster i julklapp skulle vara perfekt. Don’t worry, jag kommer använda sminket själv också! 😉 Och självklart älskar jag er forever 🙂

 8. Jag vill vinna för att det hade varit så snällt av mig (och dig såklart) att ge bort BB-creamen till min syster som har sånt dåligt självförtroende för sin hy. Hon har tyvärr aldrig hört talas om BB-cream (wtf liksom), men det har jag! Det är där du kommer in. Du väljer ut mig som vinnare och skickar paketet med smink till norraste Sverige. Jag ger bort BB-creamen till min syster och delar resterande sminket jämt (förutom ögonbrynspennan, den tar jag själv) och så ger jag bort det till båda mina stora systrar i julklapp! De kommer verkligen uppskatta det! Du vet det där med student plånböcker, och smink är ju så dyrt. Och så blir jag älskad av mina systrar förevigt (för stunden i alla fall hoppas jag).

 9. Godkväll på er!

  Jomen jag skulle tycka det var otroligt roligt om jag vann! Dels för att jag aldrig vinner i sådana här tävlingar….MEN också för att jag då skulle få träffa dig!! (och Thomas….?). Bor ju i Stockholm så skulle vara lätt som en plätt att mötas upp. Skrev i en tidigare kommentar att jag inte vågat komma fram till dig (och Hanapeee) på hela TVÅ events på grund av feghet. Men nu har jag ju chansen och kan inte smita undan, för hos dig väntar ju en massa hääärligt smink som kan få pryda min nuna och mina naglar. Självklart vill jag ju vinna för att jag vill ha själva grejerna också (smink är dyrt och man är ju inte dörik direkt). Jag har väl tyvärr inte någon anledning som de ovan, att jag haft en jobbig vecka/tar studentlån/något liknande. Men ibland kan det vara kul att förgylla vardagen lite extra ändå! Plus att jag får träffa dig. Bara det är ju som ett litet pris i sig.

  Ha det så gött så länge! Så ses vi (Om turen är på min sida dåråå)

 10. Åh, det vore så himla härligt att få ett sminkkit bara sådär. Smink är en sån utgift som är så jobbig och som jag inte prioriterar som fattig student. Därför har de flesta sminkpryttlarna i mitt badrumsskåp nått sitt utgångsdatum för längesen. Skulle vara härligt att få något helt gratis (aja, frakten) att glädja sig över i novembermörkret inför stundande juletid med tillhörande utgifter…

  Gillar verkligen er blogg, blandningen mellan era inlägg. Men allra mest intressant är att läsa om din vardag som lärarstuderande Yrsa, då jag är detsamma 🙂 Så, love you forever!

 11. Menar Tomas utan h….blandar ihop honom med min chef…(?) Okej detta spelar säkert ingen roll men kände att jag skulle lägga till en liten rättelse! Måste ju framstå som den trogna läsare jag är

 12. Åh fina Yrsa var så snäll
  och skänk mig ett litet paket,
  så jag kan piffa mig i pastell
  och känna mig riktigt vinterhet.
  Pennor, skuggor, lack och stift
  ger mitt trötta fejs ett lift!

 13. Åh! Jag är största fanset ever! (Sen ”copywrite this” tiden!) Och Isadoras nagellack är bäst, men jag har aldrig råd att unnnnnna mig sånt eftersom jag jobbar för långt under minimilönen. Men vad gör man inte för att kunna bo i samma stad som sin kärlek. Hehe. Vore supersköj att vinna i alla fall! Tack för bästa bloggen!

 14. Åh, jag vill vinna! Jag har nämligen köpstopp på smink. Främst för att jag har inte råd att spendera pengar på en massa smink som jag vill gärna ha, sedan tyvärr måste man ju prioritera SL-kort, hyran hos mamma och mat. Och det är ju…skoj?
  Jag tycker att jag förtjänar en present från universum(aka you), det har varit rätt så tunga år med 3 dödsfall i familjen(Pappa, morfar och gudmor, ja helt sinnessjukt!) och det var länge sen jag fick något bra gratis och inte en gratis käftsmäll. 🙂 Det är liksom banne mig på tiden att denna motvind vänds!!

 15. ÅH, jag tycker faktiskt att jag borde vinna detta eftersom det skulle ”liva upp” stämningen i mitt liv OCH göra mig på ett otroligt mycket bättre humör :)) som en liten tidig julklapp tänker jag! Har nämligen alldeles nyligen haft oturen att drabbas av en tarmsjukdom och som du kan tänka dig är det inte så mycket glamour i mitt liv numera, utan det är sminkfritt sjukhushäng. När jag kommer ut ”på stan” igen vore det jättekul att få vara lite extra fin. Och denna blogg är naturligtvis favoriten, eftersom ni ALLTID får mig att skratta och må gött och det är väldigt mycket värt!

 16. Jag borde såklart vinna det för att jag aldrig någonsin har vunnit något. OCH har det för jääävla stressigt i skolan, är duktig och pluggar en massa massa massa. Därför förtjänar jag att vinna detta smink så jag kan få piffa upp mig lite i den stressiga vardagen.
  Oooch om jag vinner så lovar jag att ge ut några riktigt saftiga pluggtips!

 17. Jag tycker faktiskt att jag borde vinna för jag har sån jäkla otur i kärlek just nu! Vilket betyder att jag kan ha lite tur i spel (tävlingen) kanske?! Kände för en förändring i mitt deppiga liv så bestämde mig för att färga håret. Det blev galet fel. Haha! Så känner att dom crazy ögonskuggorna kan missmatcha min hårfärg rätt så bra. Även om ingen lyser upp mitt liv just nu, kan jag ju i alla fall få lysa upp andras liv med galet felfärgat hår och en blandning av nyonögonskuggor? 😀 Sen ska jag självklart älska er för evigt med, har ju ingen annan…. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *