Vi fick en kommentar från Åsa som löd så här:
”Jag vill bara kika in och säga att jag saknar ert bloggande. Förstår om ni har fullt upp med livet, sommaren och allt, men bara så ni vet. Tänker att det kan vara kul att höra att ni är saknade också:)”

Och du har helt rätt Åsa! Vi har båda tänkt ”ikväll ska jag blogga” flera gånger men så har det helt enkelt inte blivit av för sommaren och semestern har stulit uppmärksamheten. Och du har också rätt i att det är kul att höra att vi är saknade, eller kul och och, men det värmer i alla fall för det hade ju varit tråkigt om ingen märkte att vårt bloggande har avtagit under sommaren.

Jag kommer försöka blogga när det hänt något värt att blogga om i sommar och så ska vi se till att släppa podden varje vecka (om inget oskönt händer) så vi har inte lagt ner, vi lever bara life och ni hittar oss oftare på instagram!

   
    
    
    
   

2 comments on “Tack Åsa!”

  1. Okej, jag måste också få säga att jag saknar ert bloggande. Men lev life och ta hand om er, och kom tillbaka när ni känner fört :* Vi väntar här! 🙂

  2. Kul att min lilla kommentar genererade ett inlägg ändå! Har full förståelse för att ni har fullt upp med livet nu under sommaren. Ändå skönt att få bekräftat att ni inte lagt av, det får ni allt ta och berätta innan ni gör;). Då får jag helt enkelt ägna sommaren åt att lyssna ikapp på era poddar, har några jag missat, och se fram emot de inlägg som dyker upp här! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *