Hepp!

Nyss hemkommen från ett trevligt, men varmt, event med paf under regi av Skugge. Allt jag egentligen vill är att berätta om sockervadden

All god öl vi drack, popcornen och pokern

och att Magdalena In de Betou tyckte att jag borde ha gått all-in mycket tidigare, men när jag kom hem blev jag så irriterad för att comhem hade skickat den här skiten till Yrsa.

Hur svårt ska det vara att lista ut om en person bor med någon som redan betalar för ert skit? Vi har redan den här boxen. Vi har dessutom en till box som är en så kallad on demand-box. Den är värdelös, så den ligger bara i garderoben. Ni vill förutom det sälja in Medium 8 favoriter till Yrsa. Hon får vara med och välja de åtta favoriter vi redan har. Jag förtrycker inte henne på något sätt.

Min högsta dröm just nu är att comhem konkar i morgon, för då blir vi fria från deras smutsiga klor. KONKA!

Annars så var kvällen trevlig! Tack paf och Skugge för det. Nu ska den här herrn sova, för i morgon är det tydligen NK-REA, och då får de som har svart kort gå in före alla andra. Ja, nu har ju inte jag det, men min fräna kollega Victor som tydligen skiter pengar har det. Och då får jag följa med som hans +1. Siktar in mig på att köpa en Tiger-kostym i morgon.

Puss på er!

4 comments on “Tack paf, men comhem kan dra!”

 1. Haha, jag älskar mest ”jag orkar inte skriva taggar”. Du är för underbar. Punkt, som om jag verkligen menade det. För alltså, som om jag menade att du är FÖR. Annars tycker jag du är underbar. Precis rätt.

 2. Hej,

  Vi vill tipsa dig om att riktad reklam från oss, dvs reklam där mottagarens namn stå kan du avanmäla hos oss på 0771-550000 eller via formuläret på http://www.comhem.se/comhem/kundservice/kontakta-oss/-/3358/3358/-/index.html.

  Vänliga hälsningar
  _________________________________
  Michael Hansson
  Kundservice

  Com Hem AB

  Storgatan 30
  Box 43, 871 21 Härnösand

  Tel: 0771 55 00 00
  Fax: 020 55 44 11
  kundservice@comhem.com
  http://www.comhem.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *