Okej hörni, jag har äntligen fått filmen från min svensexa, exemplariskt klippt av Tommy. Men innan jag vill dela med mig av det här känner jag att lite förklaringar är behövliga.

1. Det visar sig att jag, efter en viss mängd berusning har uppnåtts, tydligen inte alls drar mig för att vifta med saker i mittdelen av min kropp som vore de min penis. För detta vill jag be om ursäkt och meddela att jag skäms.

2. Jag ser ut som om jag tycker jag är cool när jag tar munbloss under en av mina utmaningar. Det tyckte jag säkert också. Jag skäms. Men inte lika mycket som Yrsa gjorde när hon såg det. Jag har alltså aldrig (i princip) rökt och aldrig snusat baksnus (som också är en utmaning).

3. När vi träffar Dilba kan det uppfattas som om jag sagt något väldigt olämpligt till henne. I själva verket är det hon som har klippt ner min lösmustasch till storlek mindre och föreställer sig hur hon skulle kunna sätta mig i klistret på bästa möjliga sätt. Jag gillade Dilba, hon var festlig och härlig.

4. Den är väldigt lång, filmen. Och troligtvis roligast om en känner mig och mina vänner ganska väl. Men ni kanske känner mig vid det här laget?

5. Blir jag inte mer och mer lik Fredrik Wikingsson under ”häxdrickartestet”?

6. Förlåt mamma och pappa, jag svär tydligen ganska mycket när jag är full.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *