Igår hade jag ett litet breakdown. Igen. Jag har det en hel del. Jag pratade med Tomas om hur vi ska göra för att få saker att rulla och jag sa då att jag känner att jag kanske inte vill blogga, men så har jag fått så otroligt fina kommentarer från så många av er så jag blivit alldeles gråtis och det har gett mig så himla mycket! Så tack tack alla ni som delar med er av era känslor och tankar och som försöker tanka oss med kärlek och pepp. Det gör att jag känner att bloggen är så pass värdefull för mig, så jag tänker att jag ändå vill fortsätta skriva. Men jag vill inte ha någon prestationsångest kring det, för det är ju just de sakerna som gör bloggandet betungande. Så jag ska försöka skapa förutsättningar för det och inte ha så hög press på mig själv. Jag jämför mg så mycket med andra men ska försöka att ta ner dom till en miniminivå och bara göra det som känns bra. Så får vi se vart det landar någon stans. Men som sagt evinnerligt massa tack för era kommentarer!!!

  
<3 till er från lille mysfamiljen

17 comments on “Tack!”

 1. Ta det lugnt med bloggandet, vi väntar tålmodigt på nya inlägg så känn ingen stress. Jag tycker det är svårt att ens hinna svara på ett sms ibland med en spädis hemma, och att lyckas skriva ett blogginlägg när man nyss fått tvillingar känns som att skriva en roman i sammanhanget. Mvh har ”bara” en bebis men har ändå inte bloggat sen i december.

 2. Ta all er tid ni behöver. Du är fantastisk oavsett vilket, och just nu behöver du fokusera på din familj. Vi har full förståelse för det! Så härifrån är det noll press ❤️❤️❤️ Kramar på er alla fyra!

 3. Alltså nej! Känn ingen press! Jag gillar din blogg massor och ni verkar vara så himla härliga och alldeles normala människor men du får absolut inte få ångest över bloggen. Ta dagen som den kommer, prioritera först och främst dig och din familj. Ni har ett nytt liv att anpassa er till och två godingar som behöver ert fulla fokus. Kanske hinns bloggen inte med just nu och då tror jag att vi får klara oss utan er en stund (trots att det blir trist). Men återigen, ta’t lugnt och prioritera er!

 4. Å, inte känna dig pressad. Du tar det i din takt. Ni har ju fullt upp med att bli familj, med två bebisar, det är ett heltidsjobb !

 5. När en blir förälder för första gången är allt så skört och känslorna åker berg- och dalbana. Tror att alla läsare här har full förståelse för att ni har viktigare saker för er just nu än att blogga. Ett litet hej på bloggen då och då är bara en bonus ❤️ Vi finns kvar!

 6. Skriv om/när du har tid, ork och lust. Tror alla era läsare har full förståelse för det. Att få ETT första barn och få livet att gå ihop är en jätteomställning, och ni har ju fått TVÅ på en gång! Jag äkskar er blogg men valde nu att börja följa er på instagram också eftersom jag tänker att folk nog inte pallar blogga när de har fått tvillingar 🙂 men alltså, känn ingen press att posta massa på instagram heller! Gör på det sätt som passar er <3

 7. Första tiden med bebis är verkligen sjukt omtumlande. Jag grät och bebis skrek och mjölken sprutade, och jag saknade mitt gamla liv. Bebis skriker fortfarande och jag saknar mitt famla liv, men jag gråter inte lika mycket nu. Bebis är high need och sjukt krävande. I början kände jag mig stressad av att svara på folks sms, fattar att bloggen stressar dig! Men ingen press från oss läsare! Jag tror alla håller med om att vi blir glada för det ni orkar uppdatera och har full förståelse för att typ allt annat är viktigare just nu. Jo, om känslorna fortsätter vara kaos så be att få prata med bvcs psykolog. Jag gör det och det hjälper jättemycket! Kram till er alla!

 8. Hej bästa Yrsa och Tomas! Ni ska SJÄLVFALLET inte känna någon press som helst över det här att blogga.. Dom flesta fattar ju att det tar tid att landa i den nya rollen som förälder, och ni har ju liksom två bebisar att ta hand om så för er blir det ju tom ännu mer trixigare än för de allra flesta förstagångs-föräldrar. Så känn ingen press, vi är här i cyberspace och hejar på er ändå, fastän ni kanske bara kommer att publicera korta inlägg lite då och då 🙂
  Lycka till och GRATTIS än en gång till L och M! 🙂

 9. Oj nej känn snälla du (ni) ingen stress och press för bloggen 🙂 Det är ju självklart en enorm omställning att få barn, och dessutom tvillingar. Ta den tid ni behöver för att komma igång och känna efter er lilla familj. Vi bloggläsare finns kvar <3 (och instagram finns ju, så kul att få se små bilder imellanåt). Tack för att man får följa med lite av er verklighet, verkar så himla spännande och mysigt, och ni är ju verkligen bästa föräldrarna till bobbertsarna 🙂

 10. Ni verkar ju så himlans rimliga och smarta så det kommer ju gå galant! Men att vara nybliven förälder kan ju vara superhårt! En själv flyttade in hos min syster för att agera nany då hennes första var 14månsder när tvillingar tittade fram med. Nu hade ju hon hjälp från mig och massa andra osv, vi var ju tre vuxna på iof tre barn, nu iaf till mitt tips om amningen kommer igång (hallå, gör det inte det ska en inte beskylla sig själv ju, ersättning fick B och O också) men syrran hade iaf en enorm amningskudde som hon liksom la runt sig och barnen på en var sin sida så hon kunde amma dom bekvämt samtidigt! Vilket verkar vara superskönt om en ska vara själv, eller till natten!

  Och fan, grattis till två SUPERSÖTA kidz!
  Bästa hälsningar, Elina

 11. Ingen press! Det är en sån jäkla omställning att få barn. Blogga för din egen skull när du har lust och tid. Den första tiden med spädbarn handlar ju mest om att överleva. Jag vågade inte lämna hemmet ensam med barnet för att ”göra stan” förrän efter 3 månader! Efter 3 månader så blir de liksom mer barn och mindre sådär sköra.

  Kom ihåg att alla känslor är okej, och be om hjälp från BVC om du känner att vardagen blir allt för tung. Det finns hjälp att få.

 12. Yrsa, om du ska jämföra dig med någon, så skulle det vara en annan nybliven tvillingmamma. Och tro MIG, det är med största sannolikhet få av dom som är superbloggare. Vi som läser er blogg tycker ju att vi känner er lite. (Fast vi inte gör det) Vi förstår allihopa vad ni går igenom. Att barn
  (och sömn) går först förstår vi är naturligt. Så fina flickor ni fått för övrigt. Bedårande underverk! KRAM!

 13. Blogga när och om ni känner för det 🙂 No stress! Bara kul när det kommit ett inlägg men tror ingen kommer lämna er blogg för att Dette få inlägg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *