Igår kom det hem lite fölk till oss och åt middag. De var Yrsa och Vilda som hade styrt upp och jag blev liksom inslängd i det hela också. Vi åt tacos, för det är vad jag och Yrsa gör på fredagar för det mesta (hej Svensson).

När vi hade ätit lekte vi lite introtävling, som kaosade ur eftersom det inte riktigt fanns några regler för om man skulle fortsätta sjunga där låten var eller om man skulle sjunga refrängen. Men kul var det!

Efter det lekte vi en jätterolig lek där alla först skrev fem namn på personer vi kände till på lappar. De lapparna lades i en skål och vi delade upp oss i två lag.

I rond nummer ett skulle man få de andra i ens lag att förstå vem personen på lappen var genom att beskriva den med andra ord. Man hade en minut på sig och fick poäng för varje lapp laget klarade. Rond ett fortsatte tills det inte fanns några lappar kvar i skålen.

I rond två lades lapparna tillbaka i skålen, och nu skulle man förmedla personen genom charader. Samma regler som första ronden annars.

I rond tre lades lapparna tillbaka igen och så skulle man antingen säga ett ord eller göra en rörelse för att beskriva personen på lappen. Inget mer! Ett ord eller en rörelse.

Sen räknade vi ihop poängen. Gissa vilket lag som vann…

Sen försvann alla utom jag och Jon in i sovrummet och så plockade vi fram Popkult, fyllde på vinglasen, tog en bunt kort var och tävlade om vem som kunde få flest rätt. Det kan hända att jag vann, men jag är inte en som skryter om sånt. Jo, jo det är jag. Jag vann! I’m a winner!

1 comment on “Tacos och lekar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *