Is this it? Är det nu jag verkligen är vuxen? Jag såg dessa bilder nedan och kollade inte alls på de kläder som företaget ville sälja på mig utan på skorna! I kombo med kläderna såklart men främst skorna. Klassiska birkenstocks (eller i alla fall mycket lika kopior) i en underbar symbios med klädespersedlarna. Så himla fint!!!

1 2 3

 

Jag känner bara att japp, precis sådär vill ju jag se ut när vädret vill bli lite finare och temperaturen lite varmare. Ska jag gå och köpa mig en birkenstocksandal????? Jag vet ju att det är hippt nu (ja det ser vi ju bevis på här på bilderna om inte annat) men det känns ändåååå lite som att bli en tantalanta att köpa sådana. Fast vad sjutton jag är väl en tanta på flera sätt som jag embracear, varför inte med bekväma skodon då också?

Oavsett hur mitt öde med birkisarna blir så är det förjävvla snykkt stajlat som ovan, och säkert på fler sätt. Sommartipz.

5 comments on “Tant på stan?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *