Tjoho japp nu är tentan äntligen inlämnad! Men några timmar till godo men med cirka 50 ord för mycket, men det måste ju vara okej. Jag blev inte jättenöjd med den men det får bli som det blir. Så skönt att ha detta bakom mig i alla fall och bara ha en helg helt ledig!

tumblr_inline_nc2vp2lwsS1rnvwt1

haay

 

SÅ glad känsla i kroppen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ser sedan detta inför min nästa kurs som börjar på måndag……..

Skärmavbild 2014-10-31 kl. 17.06.23

”du kan redan nu börja förbereda dig inför kursstarten genom att………..”

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ JAG VILL JU BARA HA EN LUGN HELG DÄR JAG INTE BEHÖVER TÄNKA STRESSIGA TANKAAAARRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!

200

Och matte som jag har så otroligt dåligt självförtroende i, känns som att jag är dömd att misslyckas när jag tittar på de förberedande uppgifterna :'(

4 comments on “Tentan är inlämnad”

  1. Yrsa! Jag blir så glad när du är med i podden! Det känns som att du inte har varit med på längelänge fram till för ett par veckor sedan. Just nu lyssnar jag på ”Ensamhetsambassadören” och vill inte att den ska ta slut. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *