happy-dance-o

anigif_enhanced-8921-1408383302-8 emma-stone-excited

Nu ska här firas med dumplings och soffpotatishäng och kanske ett bad. JULLOV HERE I COME!!!!!!!!

 

(det var inte det bästa jag skrivit med vem bryr sig?? vet du var noll gånger noll är osv. Lever efter denna devisen…

giphkky

…)

5 comments on “TENTAN ÄR INLÄMNAD!!!”

 1. hurra hurra hurra och grattis grymma du!

  en fråga till både dig och tomas. jag och en vän vill såååå gärna åka till london och gå på harry potter utställningen. ni gjorde ju detta för inte så länge sen. hur mycket uppskattade ni att det kostade? alltså, flyg, övernattning och själva utställningen? hade varit toppen att veta ungefär hur mycket en ska spara ihop! puss!

  • Hello, som de säger i London.

   Det finns ju så många parametrar som avgör vad något kostar. Jag äter till exempel gärna lite dyrare än en kanske behöver för att jag tycker det ger mervärde till resan. Varje gång vi varit tillsammans i London har vi dessutom haft turen att kunna bo hos kompisar, så då försvinner ju den kostnaden. Jag hatar också Ryanair, men med dem går det kanske att flyga billigare än med till exempel SAS, men då måste du också ta dig till lite mer avlägsna flygplatser.

   MEN, när jag åker på en weekend eller så så brukar jag bestämma mig för en dagsbudget innan och så håller jag mig till den. Om det ska shoppas kläder och sånt så kanske jag lägger mig lite högre och om det inte är en sådan reas lite lägre. Harry Potter-utställningen tror jag går på en dryg trehundring och resan till studion kostade kanske 100-150 spänn. Vi tog ingen audio-guide och vi kände inte att vi hade behövt någon heller.

   Kolla om ni kanske kan hitta boende genom airbnb, då kan ni nog komma undan billigare med bättre standard än på hotell.

   Jag gissar att vi spenderade runt 4000-5000 var på den senaste resan inklusive allt, men utan att behöva betala för boende då 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *