Okej nu har jag ändå suttit en hel eftermiddag helt fokuserad på tentan (förutom några korta pauser där jag spelat lite roller coaster tycoon och bytt profilbild på facebook). Så hur har det gått nu då?

Det började med att jag läste igenom uppgiftsinstruktionen och betygskriterierna och kände bara

eli5
Började skriva, eller nja kanske snarare redigera i det jag redan skrivit och bläddra lite planlöst i böckerna. Plitade ner någon liten mening från läroplanen. Kände peppen. Fattade inte min egen tanke och tog bort meningen igen.

d9J4fbq

Skrev lite mer. Tog bort lite mer. Försökte få ihop trådarna i mitt huvud till fullständiga meningar och rimliga tankegångar relaterade till läroplanen och kurslitteraturen. Kände bara att NÄ MEN VAFALLS JAG ÄR VÄL DUM DÅ?!??!??!

 

3fa69598d9efbba95ea60d993f755457
Ja och nu ska jag ta min onda rygg och stela lårmuskler och gå till yogan. Nuff pluggat för idag. ”Bra jobbat” då Yrsi! Såhär känner jag förvisso undantagslöst varje tenta jag skriver och hittills har det ju gått bra, så det är väl bara mitt sätt att skriva……………..

Ja jag bestämde i alla fall med Linso som också sitter och skriver hemtentehelvette att vi ska gå och ta en öl och fira när vi är klara med våra respektive tentor. Tjuwwhu.

tumblr_n3lvmwq8ar1sv7laoo2_500

5 comments on “Tentaskrivandet so far”

  1. Så du kommer börja jobba i vår då? ska det bli kul? 🙂 Själv har jag tre år kvar innan examen, känner att den trygga pluggbubblan fortfarande passar mig bra.

    • Ja det kommer jag göra, antagligen. Men just nu har jag en kris så nu känns det liksom mest bara oroligt i magen och lite ångestladdat =(((

  2. Men ÅH!! Var spelar du roller coaster tycoon? på datorn?
    (Kanske inte vad du ville att en skulle få ut av det här inlägget, men va fan hela min barndom spelades upp när jag började tänka på detta underbara spel.)

    • jag är glad bara jag kan få er att börja tänka på något sätt alls……hehe :—-)))) Spelar på mobilen, men det ärtyvärr INTE ALLS lika bra som det på dattan :'(((( Levde också för detta underbara dataspel, men alltså detta är en blek kopia. Men ladda er om du ändå vill uppleva lite av det gamla goda! Finns dör iphone iaf..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *